субота, 30 серпня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 23 лютого


Безкоштовні додатки на 23 лютогоABBYY FineScanner (iPhone; 329р(9.99) → Безкоштовно; Мова: українська) - це мобільний сканер на всі випадки життя.


Скануйте за допомогою камери iPhone документи, чеки, рецепти, замітки, статті, зображення, діаграми, таблиці, слайди презентацій, оголошення і навіть рекламні щити на вулиці, а результат зберігайте в PDF або JPEG. Також завдяки технології обробки зображень від компанії ABBYY додаток відрізняється швидкістю, ефективністю і високою якістю роботи.



Безкоштовні додатки на 23 лютогоБезкоштовні додатки на 23 лютогоБезкоштовні додатки на 23 лютого







Безкоштовні додатки на 23 лютогоHapplink - цікаве поруч (iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5: Мова: російська - де б ви не були, Happlink покаже, з ким з людей навколо вам буде цікаво поспілкуватися, грунтуючись на спільності ваших занять і інтересів.


Коли ви йдете по місту, Happlink сканує людей і місця навколо і повідомляє вам про те, що поруч є людина з цікавим заняттям і шукає компанію. Знаходьте нових друзів по своїм інтересам, відкривайте нові місця, захоплення і події.



Безкоштовні додатки на 23 лютогоБезкоштовні додатки на 23 лютогоБезкоштовні додатки на 23 лютого







Безкоштовні додатки на 23 лютогоСьогодні в бібліотеці Loudbook безкоштовна книга «Словник MBA для менеджерів«» (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Free).


Більше тисячі найважливіших понять з області ділового адміністрування. Тільки саме важливе і потрібне в чітких визначеннях і доступних формулюваннях. «Словник MBA для менеджерів» буде корисний не тільки початківцям управлінцям. Менеджери вищої ланки, генеральні директори, бізнесмени теж високо оцінять його практичну знамимость.



Нижче на картинках показано як качати безкоштовні аудіокниги з програми Loudbook (меню «По розділам» - Безкоштовні книги - Потрібна аудіокнига - Завантажити).



Безкоштовні додатки на 23 лютогоБезкоштовні додатки на 23 лютогоБезкоштовні додатки на 23 лютого







Безкоштовні додатки на 23 лютогоABBYY CardHolder
(iPhone; 329р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4; Мова: українська) - це доступна електронна візитниця, яка дозволяє зберігати і використовувати важливі контакти, не захаращуючи адресну книгу вашого iPhone.


Додаток розпізнає контактні дані і зберігає їх у власному архіві зручним пошуком і угрупуванням; контакти з візитки стануть миттєво доступні для відправки e-mail, дзвінка або SMS; ви зможете легко перенести всі свої контакти на будь-який інший iPhone.


Для збереження контактів адресної книги iPhone та інших додаткових можливостей рекомендуємо ABBYY Business Card Reader - додаток для професійної роботи з контактними даними.



Безкоштовні додатки на 23 лютогоБезкоштовні додатки на 23 лютогоБезкоштовні додатки на 23 лютого







Безкоштовні додатки на 23 лютогоMunch Time HD (iPhone, iPad; 66р(1.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - красива мультяшна аркада, яка поєднує в собі щось від знаменитої «Cut the Rope» і трохи з фільму «Людина-павук».


Головне завдання гри - нагодувати головного героя, хамелеона Мунка, який переміщається по карті, чіпляючись мовою за деталі ландшафту. На відміну від «Cut the Rope» тут немає цукерок, а харчується наш хамелеон живністю, яку знаходить на рівнях. Гравцеві надається сорок рівнів і мила графіка, яка допоможе скоротати час за цією чудовою грою.



Безкоштовні додатки на 23 лютогоБезкоштовні додатки на 23 лютого







Безкоштовні додатки на 23 лютогоPhotoViva (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4) - потужний і зручний редактор фотографій, за допомогою якого будь-який ваш знімок можна швидко перетворити на справжній витвір мистецтва.


Однак простим редагуванням можливості програми не обмежуються. До складу інструментів входить набір кистей, які допоможуть вам створити абстрактні інтерпретації фотографій. Ви можете змінювати відтінки, створювати ефекти розмиття і змінювати насиченість колірної гами. Так що в додатку ваші можливості обмежені тільки вашою фантазією.



Безкоштовні додатки на 23 лютогоБезкоштовні додатки на 23 лютогоБезкоштовні додатки на 23 лютого


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар