неділю, 31 серпня 2014 р.

Capture - нове додатки від YouTube

Доступне для скачування через

App Store додаток надає функціонал, багато в чому схожий зі знаменитою Instagram.


Користувачі можуть знімати короткі ролики, швидко редагувати їх «в польових умовах» і розміщувати в соціальних мережах. Само собою, відзняті ролики потрапляють і на YouTube.






Capture - нове додатки від YouTube


Розробники заявляють, що додаток максимально оптимізований для швидкої зйомки відео. Після завантаження програми вам буде запропоновано пройти обов'язкову реєстрацію на YouTube, а потім ви отримаєте прямий доступ до камери вашого смартфона.



Capture - нове додатки від YouTube Capture - нове додатки від YouTube


Кожен раз, коли ви запускаєте додаток, активується камера вашого гаджета, як це відбувається в додатку, розроблений самою Apple.


Після того, як ви зняли ролик, його можна буде відредагувати. Приміром, ви зможете налаштувати тіні, кольору і деякі інші деталі, після чого ролик буде завантажений на YouTube. Також є можливість додавання музики до відео, однак список підтримуваних композицій поки серйозно обмежений.



Capture - нове додатки від YouTube Capture - нове додатки від YouTube


Ну, а головною особливістю програми, як ми вже говорили, стала можливість публікувати матеріал в соціальних мережах. В їхній список входять YouTube, Google +, Facebook і Twitter.



Capture - нове додатки від YouTube


Користувачі також можуть регулювати налаштування приватності, щоб зробити перегляд можливим тільки для певних людей.




Додаток виходить на тлі серйозного появи iOS версії Google Maps, які набрали більше 10 мільйонів завантажень за два дні. Не дамо йому залишитися незмеченным!


Capture можна завантажити через

App Store. Додаток займає 26 МБ і поширюється безкоштовно.

Немає коментарів:

Дописати коментар