суботу, 30 серпня 2014 р.

Нова платформа для ідевайсов вже в розробці

Серед множаться чутки про розробку «розумних годин» компанія Apple в таємниці зайнята створенням повноцінної платформи та екосистеми для носяться девайсів, в основі якої - бездротові сенсорні системи. До такого висновку прийшли автори сайту AppleInsider.com.






Нова платформа для ідевайсов вже в розробці




Ключовими для задуму Apple є два типи девайсів: пристрої моніторингу рухів (MMD) і пристрої моніторингу подій (MME). В патентах компанії описуються мініатюрні передавачі, які можуть прийняти вигляд стрічки, що клеїться, з процесором, детектором, комунікаційними портами і акумулятором. В інших варіантах вони можуть виглядати як пластикові картки та мати магніт для кріплення до металевих предметів. В обох випадках вони забезпечені годинами для проставлення позначок часу.






Нова платформа для ідевайсов вже в розробці




MMD, закріплений на тілі людини, зможе відслідковувати його руху і передавати дані для аналізу на віддалений комп'ютер, наприклад, під час спортивних тренувань і змагань. Інший приклад - закріплення MMD на дорогих медичних приладах при їх транспортуванні. Після отримання приладу пацієнтом MMD дозволить оцінити його збереження. MMD зможуть вимірювати температуру, вологість, висоту над рівнем моря, атмосферний тиск. Вони можуть бути закріплені практично де завгодно, будь то форма хокеїста або шолом мотогонщика.






Нова платформа для ідевайсов вже в розробці




EMD призначені для відстеження стану здоров'я і навколишнього середовища. Вони практично ідентичні з MMD, але в їх «обов'язок» входить сигналізувати про подію, настання якого визначається перевищенням меж допустимості одного з відстежуваних параметрів.






Нова платформа для ідевайсов вже в розробці

Немає коментарів:

Дописати коментар