пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Технологія iBeacon замінить екскурсоводів у парку тюльпанів

Технологія iBeacon замінить екскурсоводів у парку тюльпанів

Інформаційні маячки iBeacon, анонсовані на щорічній конференції розробників WWDC в минулому році, набирають популярність і все частіше починають використовуватися на торгових майданчиках і масових заходах. Тим не менш, область застосування технології набагато ширше, і голландський тематичний парк Fluwel's Tulpenland скоро почне використовувати iBeacon, щоб надати інформацію своїм відвідувачам.



Починаючи з 29 березня, відвідувачі парку тюльпанів зможуть завантажити спеціальний додаток, яке дозволить їм отримувати на свій iOS пристрій інформацію про те розділі парку, в якому вони знаходяться в даний момент часу. Розташування клієнтів буде визначатися за їх близькості до маяків iBeacon, встановлених в різних зонах парку.



Впровадження iBeacon в рамках тематичного парку дозволяє відкрити нові можливості інформування відвідувачів і створює хорошу альтернативу екскурсоводам та аудіо-гідів. Fluwel's Tulpenland стане першим в Європі парком, що використовують цю технологію, і планує залучити більше відвідувачів з допомогою мобільного гіда.

Немає коментарів:

Дописати коментар