пʼятницю, 23 січня 2015 р.

VKarmane: агрегатор важливих документів (+ конкурс)

VKarmane: агрегатор важливих документів (+ конкурс)

Не знаю як ви, а я просто на дух не переношу оформлення документів. Кожен раз, мені необхідно продовжити візу, подати заяву або, чого доброго, повідомити про будь-якої пов'язаної з цим діяльності, доводиться відстоювати довжелезні черги, але це ще півбіди. Найбільше дратує необхідність тягати із собою цілу купу папірців і бумажонок, які з якихось невідомих причин можуть знадобитися в самий невідповідний момент. На щастя, додаток VKarmane позбавить вас від такої необхідності. Скачати VKarmane з App Store за 99 рублів можна за посиланням.



VKarmane - це агрегатор (як нині модно висловлюватися) важливих документів, які можуть знадобитися в самих різних ситуаціях. Наприклад, при заповненні довгих і нудних форм, друкарські або помарки в яких загрожують переписуванням всього бланка, візових анкет з купою додаткової інформації, вкладишів, довідок та іншої бюрократичної лабуди, яку так і норовлять підсунути в'їдливі державні службовці.



VKarmane: агрегатор важливих документів (+ конкурс)VKarmane: агрегатор важливих документів (+ конкурс)



Зазвичай для оформлення різного сорту паперів необхідний паспорт, однак, як правило, на цьому сир-бор не закінчується і перелік необхідних документів сильно розбухає. Досить це терпіти! VKarmane надає користувачам можливість додавати дані про паспорт, закордонний паспорт, ІПН, СНІЛС, ОСАГО/КАСКО, постановці на облік транспортного засобу, військовий квиток, свідоцтво про народження і так далі. Розробники вважають, що зупинятися на досягнутому нерозумно (до речі, в цьому я їх повністю підтримую), тому список постійно збільшується. Наприклад, у версії 1.1, яка порівняно недавно побачила світ, додана можливість прикріплювати копії і скани документів. Тепер упертий чиновник не зможе дати вам від воріт поворот і послати шукати найближчий копі-центр, тому що всі дані будуть покірно зберігатися в смартфоні, чекаючи свого зоряного часу.



Інтерфейс програми спроектований таким чином, щоб у ньому можна було розібратися за кілька хвилин. В шаблоні кожного документа доступна стандартна форма з усіма необхідними полями. Наприклад, у випадку з паспортом це будуть його серія, номер, дата видачі, ім'я власника і так далі, вводячи дані про права, крім іншого, доведеться вказати категорію, а в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу додасться ще і номер автомобіля. Перераховувати можна до нескінченності, проте зрозуміло одне: всі поля знаходяться саме там, де вони і повинні бути. Будь-яка плутанина при введенні виключена, оскільки розробники продумали все до дрібниць. До речі, заповнювати поля можна в будь-якій послідовності. При бажанні так само легко здійснюється синхронізація з iCloud.



VKarmane: агрегатор важливих документів (+ конкурс)VKarmane: агрегатор важливих документів (+ конкурс)



За збереження інформації хвилюватися не варто: безпека буде забезпечуватися за рахунок алгоритму 256-бітового шифрування AES-256, що використовується Міністерством Оборони США. Пароль можна виставити в налаштуваннях програми.



Наша редакція традиційно відзначає кращі програми і намагається преміювати найвідданіших читачів ресурсу, тому серед вас, дорогі друзі, будуть розіграні кілька промо-кодів, що дозволяють завантажити VKarmane безкоштовно. Для того, щоб прийняти участь у розіграші, пройдіть по посиланню. Щоб скачати VKarmane з App Store за 99 рублів, так само можна пройти по посиланню.

Немає коментарів:

Дописати коментар