суботу, 24 січня 2015 р.

Користувачі Flickr віддають перевагу камері iPhone

Згідно з новими статистичними даними фотосервісу Flickr користувачі все частіше зупиняють свій вибір на цифровій камері iPhone.


Аналітик Бен А. Рейцес з Barclays повідомив, що камера iPhone стає еталоном цифрових камер, вмонтованих в телефон і дійсно заслуговує титулу "кращого цифрової камери для споживачів та ентузіастів".


Аналітик зазначив, що за даними Flickr, камера iPhone 4 - найпопулярніша камера, яка використовується більш ніж 51 мільйоном зареєстрованих користувачів. Цей показник перевищує результати Canon EOS 5D Mark II, а так само Nikon D90, Canon EOS REBEL T2i і Canon EOS 7D. Топ-4 камер, встановлених на смартфони, на думку Flickr, складають iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 3G і iPhone 3GS.


Єдиним не "яблучним" смартфоном в Топ-5 виявився HTC EVO 4G, який з великим відривом слідує за iPhone 3GS. Фактично, єдиною моделлю iPhone, яка не потрапила на п'єдестал пошани, став iPhone першого покоління, випущеного в 2007 році. Рейцес вважає, що iPhone замінив цифровий фотоапарат для багатьох споживачів завдяки простоті використання, а також зручними функціями обміну фотографіями онлайн.



Користувачі Flickr віддають перевагу камері iPhone


Популярність як самого фотографування, так і редагування отриманих знімків на платформі iOS була зайвий раз підтверджена минулого тижня, коли Apple відрапортувала про те, що менш ніж за 10 днів було продано більше мільйона копій нового додатка iPhoto для iPhone і iPad при його відносно високою ціною в App Store, де програма коштує $4.99.

Немає коментарів:

Дописати коментар