суботу, 24 січня 2015 р.

MacBook Pro 15 Retina - кращий ноутбук за версією Рунета

Ще трохи рейтингів. На цей раз російських. Ресурс Hi-Tech@Mail.ru підвів підсумки народного голосування з вибору кращих гаджетів минулого року. 300 тисяч чоловік віддали свій голос і визначили кращих із кращих у різних номінаціях та категоріях.


Без Apple в списку лідерів, звичайно ж, не обійшлося. Apple MacBook Pro 15 Retina взяв нагороду як краща модель року в цій категорії «Ноутбуки». Співробітники Apple, однак, не визнали нагороду досить важливою і за призом не з'явилися (організатори конкурсу, в свою чергу, пообіцяли доставити статуетку в Купертіно).



MacBook Pro 15 Retina - кращий ноутбук за версією Рунета


Що ж до інших виробників, то рекордсменом стала компанія Samsung, ефективно конкурує з Apple: на її частку продуктів довелося 11 виграних номінацій. В тому числі і номінація «Кращий смартфон» залишилася за корейським виробником: Samsung Galaxy S III удостоївся такого звання. iPhone 5 в число кращих включений не був.


Пояснимо, що премія «Кращий гаджет року», що проводиться Hi-Tech Mail.Ru є премією, заснованою на самому масовому голосуванні користувачів в Рунеті. В цьому році участь в опитуванні взяли понад 300 тисяч чоловік.




Немає коментарів:

Дописати коментар