пʼятницю, 23 січня 2015 р.

Cocktail Master: навчальна гра з безкоштовною випивкою

Cocktail Master: навчальна гра з безкоштовною випивкою

На дворі літо, а це значить, що пора пляжних вечірок настала. Рідкісне веселощі в наших широтах обходиться без алкоголю, проте зазвичай все обмежується горілкою і пригорілим шашликом. Прямо скажемо, такий відпочинок - це сумнівне задоволення. Душа просить різноманітності, і тепер ви в силах його створити. Познайомившись з додатком Cocktail Master, ви поднатаскаетесь в приготуванні коктейлів і станете справжнім барменом.

Завантажити додаток з App Store можна за посиланням.


В App Store повним-повно непотрібних додатків на дану або близьку тематику. По правді кажучи, до початку знайомства з Coctail Master я припускав, що воно нічим не буде відрізнятися від безликих «колег по цеху». Побачене мене сильно здивувало. Настільки сильно, що я вирішив вивчити додаток набагато детальніше.



Cocktail Master: навчальна гра з безкоштовною випивкоюCocktail Master: навчальна гра з безкоштовною випивкою


Головне меню Coctail Master не блищить оригінальністю, але не поспішайте з висновками. Перше враження часто буває оманливим, і зараз як раз той самий випадок. Перед початком гри я б порадив відвідати тренувальний розділ. До нього можна потрапити, вибравши вподобаний вам коктейль і натиснувши «Тренування». При натисканні на кнопку «Грати» ви опинитеся наодинці з купою елітного алкоголю, який необхідно змішати в потрібних пропорціях, щоб приготувати нетерплячим відвідувачам замовлений ними коктейль. Думаєте, це так просто? Як би не так. До ваших послуг кілька полиць, під зав'язку забиті алкоголем. Переміщатися між ними в пошуку потрібних інгредієнтів можна за допомогою свайпов. В самому кутку знаходяться стакани, шейкери або шоти. Цей інвентар теж сильно стане в нагоді, адже готування коктейлів починається з правильного вибору посуду.



Cocktail Master: навчальна гра з безкоштовною випивкоюCocktail Master: навчальна гра з безкоштовною випивкою


Якщо рецепт подзабылся, його можна освіжити в пам'яті, натиснувши на відповідну кнопку внизу екрану. У Cocktail Master присутній і елемент змагання: за добре приготовані коктейлі нараховуються бонусні очки, за рахунок яких підвищується ваше звання. Рецепти коктейлів поступово будуть ускладнюватися, тим самим надаючи велике поле для відточування навичок. В процесі гри ви познайомитеся з реальними інгредієнтами, пропорціями і методиками приготування, широко застосовуються висококваліфікованими барменами. До речі, всі описи доступні як російською, так і англійською мовами.



Cocktail Master: навчальна гра з безкоштовною випивкоюCocktail Master: навчальна гра з безкоштовною випивкою


В розділі «Коктейлі» міститься перелік більшості відомих коктейлів. Тапнув по якому-небудь з них, ви переміститеся на його картку з інгредієнтами і покрокової інструкцією приготування. Не секрет, що у кожного напою є власна історія і супутні факти, так чи інакше пов'язані з ним. У Cocktail Master ви знайдете докладні описи, рецепти, фотографії, курйозні ситуації та багато цікавої інформації. Все це присмачено старим добрим свінгом, яке здійснює додаток вельми атмосферних: може створитися враження, що час повернувся назад і ви опинилися в США часів сухого закону. Вподобані коктейлі легко додаються в обране для подальшого перегляду. Вони будуть міститись в «Моєму барі». Для швидкої роботи з програмою слід скористатися пошуком.


Coctail Master - це корисне в побуті програма, яка допоможе значно поднатаскаться в приготуванні коктейлів. Перед тим, як практикуватися на ваших друзів, не зайвим буде відточити майстерність і дізнатися багато нового з історії елітних алкогольних напоїв, а коли відчуєте в собі силу, тоді і починайте творити. А це, друзі мої, зовсім не просто.

Дізнатися багато нового можна, скачавши Cocktail Master з App Store за 66 рублів за посиланням. Про витрачених засобах ви навряд чи пошкодуєте.

Немає коментарів:

Дописати коментар