понеділок, 26 січня 2015 р.

Програми зі знижкою на 7 лютого


Програми зі знижкою на 7 лютогоEufloria (iPhone; 99р(2.99) → 66р(1.99); Рейтинг: 5) - познайомтеся з надзвичайно затягує атмосферної грою Eufloria, досліджуйте чудово реалізовану всесвіт, візуалізовану в унікальному і захоплюючому стилі.


Познайомтеся з дослідженням космосу, підкоренням, вирощуванням рослин та біомеханічної еволюцією. Скоряйте астероїди в глибокому космосі і використовувати їхні ресурси для вирощування полуорганических рослин і створінь, які будуть діяти за вашою вказівкою. Плануйте свою стратегію проти комп'ютерних суперників, конкуруючих за ці ж ресурси та надають лютий опір.


Також доступна і

HD-версія (iPhone, iPad; 169р(4.99) → 99р(2.99)) гри.



Програми зі знижкою на 7 лютогоПрограми зі знижкою на 7 лютого







Програми зі знижкою на 7 лютогоСпокійної ночі, маленька овечка!
(iPhone, iPad; 129р(3.99) → 99р(2.99); Рейтинг: 5; Мова: українська) - ідеальне додаток для щоденного ритуалу відходу до сну з приємною музикою і простою розповіддю.


«Спокійної ночі, маленька овечка! » створена номінантом на премію Оскар Хайді Витлингер (2002 рік, кращий короткометражний анімаційний фільм), яка вклала багато ентузіазму і праці конструювання маленьких наборів з паперу та з'єднання їх з двомірними ілюстраціями і анімаціями.



Програми зі знижкою на 7 лютогоПрограми зі знижкою на 7 лютого


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар