пʼятницю, 23 січня 2015 р.

[Огляд iOS 5] Оновлення та привітання

Як відомо, вчора ввечері на WWDC (Всесвітній конференції розробників) Apple представила оновлену систему

iOS 5. Всім користувачам вона буде доступна тільки цієї осені, коли розробники отримали її вже в 4 години ночі. Команда PlanetiPhone.ru теж отримала нову систему і ми зробимо огляд нових "фішок" iOS. iOS 5 буде доступний користувачам iPhone 3GS, iPhone 4 і всіх поколінь iPad.



Всього прошивка принесла понад 200 оновлень, розробники отримали 1500 нових API. Встановивши iOS 5 на свій девайс, ви побачите стилізований екран привітання. Відразу ж на ньому побігли фрази, які говорять люди, коли вітаються, з усього світу. Це зроблено для того, щоб зробити іДевайсы повністю бездротовими.



[Огляд iOS 5] Оновлення та привітання


Саме на цьому екрані тепер проходить первинна настройка - ви можете ввести інформацію про своє місцезнаходження, включаючи країну і мову, Wi-Fi точки і варіант першої синхронізації. Ви можете відновити копію з iTunes, iCloud або налаштувати девайс як новий. Всю музику, програми та книги можна завантажити прямо з відповідних додатків. Ось і все - гаджет готовий до роботи.


Якщо ви хочете встановити собі прошивку, то ваш пристрій має бути внесено у список пристроїв розробників. Ви можете пошукати їх на нашому форумі.


Немає коментарів:

Дописати коментар