пʼятницю, 23 січня 2015 р.

«Викрутаси» - угадуй слова з друзями

«Викрутаси» - угадуй слова з друзями

Всі дивилися фільм «Безславні виродки»? Так ось, там була досить цікава і проста

гра з картами на лобі. Суть полягала в наступному: кожному гравцеві лунала карта, на якій необхідно написати ім'я, наприклад, якого-небудь знаменитого персонажа. Потім, не показуючи, що написано на карті, учасник прикріплює її на лоб своєму сусідові. Мета: всілякими способами пояснити, що ж там написано. Хто вгадав, той і виграв, той же, хто залишився останній, як варіант, зображує цього персонажа (або тварина). Все обмежено лише вашою фантазією, єдине правило - не назвати це слово вголос. Розвага старо як світ, більше того, бере початок від свого старшого побратима, різновиди покеру Blind (poker). Разлетевшись по всьому світу і ставши невід'ємною частиною багатьох гучних вечірок, гра прийшла на наші смартфони.



«Викрутаси» - угадуй слова з друзями«Викрутаси» - угадуй слова з друзями


Розробники з Kiraline, взявши на озброєння вбудований гіроскоп iPhone, створили чудовий додаток «

Викрутаси». Правила практично ті ж, але більше ніяких карток, ніяких скотчей і вже тим більше стікерів. Хай живе офлайн гри на стику технологій! Механіка залишилася без змін, вам лише потрібно вибрати потрібну категорію слів (а їх не мало) і почати грати. Магія починається, коли телефон прикладається до чола горизонтально підлозі. На ньому висвічується слово, яке ви наперед не знаєте (його бачать інші учасники). Якщо ви вгадали слово, повертаєте телефон вниз, немає - ви скидаєтеся вгору і по новій. І так поки не набридне.



«Викрутаси» - угадуй слова з друзями«Викрутаси» - угадуй слова з друзями


Інтерфейс програми простий. Барвисте меню з гарним оформленням. При першому запуску додатка нам люб'язно розкажуть правила гри (обмежуватися ними зовсім не обов'язково). Хоча геймдизайнер придумали для кожної категорії слів свій власний набір правил, це цікаво. На вибір близько шістнадцяти з них - скільки в кожній слів сказати складно, але розробники обіцяли багато. Мені з повторами зіткнутися не вдалося. На жаль, безкоштовно доступно тільки три: кіно, зоопарк, предмети побуту. За решту доведеться віддати 33 руб. Сподіваюся, надалі додадуть можливість складання власних наборів слів. Додаток «

Викрутаси» по праву заслуговує свої п'ять зірок, нам залишається тільки зібратися з друзями і провести незабутній вечір. Завантажити його можна тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар