неділю, 25 січня 2015 р.

Безкоштовні додатки на 28 травня

В цій рубриці публікуються короткі огляди програм з усіх регіональних App Store, які стають безкоштовними на обмежений час. Завантаживши додаток в рамках промо-акції його видавця, ви отримуєте безкоштовно довічно, всі його оновлення в майбутньому також безкоштовні.


Зверніть увагу, що автоматичне оновлення статусу вартості програми відбувається кілька разів в день. Так як багато видавці часто не вказують період, на який додаток стало безкоштовним, поспішайте! Воно може стати платним у будь-який момент.

Безкоштовні додатки на 28 травняБезкоштовні додатки на 28 травняБезкоштовні додатки на 28 травняБезкоштовні додатки на 28 травня Рейтинг: 4003

Tesla Wars HD

Безкоштовні додатки на 28 травня
33 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 28 травня

Отже, за сюжетом ми - дуже висока вежа, до якої намагаються дорватися несамовиті люди в чорному. Як і в будь-який інший грі, ці чорні люди, природно, погані, а ми, звичайно ж, хороші. Так от, треба не допустити того, щоб вони зруйнували вежу і прилеглу до неї стіну, благо люди відчайдушно намагаються підірвати її зсередини - розламати руками, пістолетами розстріляти, закидати бомбами. Іноді навіть будуть приїжджати хлопці на якихось розпилювальних машинах, апгрейженные по самі вуха, так що простий життя не чекайте.

Підтримувані пристрої: iPad 2, iPad, iPad Mini, iPad 3, iPad Mini 4G
Розмір: 53.3 MB
Мова: EN
Видавець: Pavel Tarabrin

Безкоштовні додатки на 28 травняБезкоштовні додатки на 28 травняБезкоштовні додатки на 28 травняБезкоштовні додатки на 28 травняБезкоштовні додатки на 28 травня Рейтинг: 22

3 аудіокниги безкоштовно в додатку «Золота колекція»

Безкоштовні додатки на 28 травня
99 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 28 травня

В каталозі програми «Аудіокниги. Золота колекція» зібрані найпопулярніші твори російських і зарубіжних авторів класичної та сучасної художньої літератури, бізнес-літератури, тренінгів, детективів, гумористичних творів, оповідань для дітей і багатьох інших напрямків і жанрів. Постійно оновлювана бібліотека підходить для користувачів різного віку і дозволяє з легкістю знайти те, що сподобається саме вам. До ваших послуг оригінальне оформлення, зрозумілий інтерфейс і зручна пошукова система, що здійснює пошук за автором або назвою книги.

Підтримувані пристрої: iPod Touch 4G, iPod Touch 3G, iPad 2, iPad, iPhone5c, iPhone 4, iP
Розмір: 18.9 MB
Мова: EN
Видавець: NewInDev

Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар