пʼятницю, 23 січня 2015 р.

Mobile Guide: всі заклади великих міст у вашому iPhone

Mobile Guide: всі заклади великих міст у вашому iPhone

Мегаполіси - це не тільки багатомільйонне населення, тиснява і дискомфорт. Великі міста завжди пропонують безліч різноманітних розваг. Проблема лише в тому, що ми часто навіть не здогадуємося про їх існування. Встановивши Mobile Guide, ви більше не будете псувати собі нерви і судорожно вишукувати відповідний заклад на неосяжних просторах інтернету. Настільки просте додаток значно спростить життя і збереже і без того зменшився запас нервових клітин.

Завантажити Mobile Guide з App Store безкоштовно можна за посиланням.


Для початку роботи з додатком виберіть своє поточне розташування. Mobile Guide пропонує широкий спектр міст на вибір, тут представлено близько тридцяти найбільших населених пунктів ряду провідних держав. Так, ви можете знайти що-небудь цікаве в Гомелі, Мінську, Алма-Аті, Сімферополі, Ялті, Сочі, Єкатеринбурзі, Красноярську, Москві, Новосибірську, Омську, Санкт-Петербурзі, Дніпропетровську, Києві, Львові, Маріуполі, Миколаєві, Одесі, Харкові, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах і - ви не повірите! - навіть у Лондоні і Лос-Анджелесі. Вибір вражає. Радує, що нарешті-то з'явився додаток, що пропонує по істині велика різноманітність. Тепер проблема пошуку розваг під час поїздок вирішиться сама собою. Після переміщення на нове місце просто змініть місто і відшукайте безліч цікавого.



Mobile Guide: всі заклади великих міст у вашому iPhoneMobile Guide: всі заклади великих міст у вашому iPhone


Як тільки вибір зроблено, можна приступати до пошуку. Якщо ви хочете, наприклад, відвідати кінотеатр чи ресторан, то в рядку пошуку просто набираєте «кіно» або «їжа». Додаток самостійно інтерпретує і виведе запит необхідну інформацію, представлену у вигляді списку, відсортованого в порядку віддаленості. Натиснувши на той чи інший заклад, ви потрапите на його картку з більш детальною інформацією, адресою, номерами контактних телефонів та іншими даними. Дуже важливим аспектом є місце, показане на карті. Розробники подбали про максимальний комфорт, тому на ваш вибір пропонуються картки Yandex, Google і Apple.



Mobile Guide: всі заклади великих міст у вашому iPhoneMobile Guide: всі заклади великих міст у вашому iPhone


Для швидкого взаємодії можна здійснити дзвінок за вказаним номером прямо усередині додатку, телефон додати в контакти на вашому пристрої, прокласти до закладу маршрут, який буде вказуватися на карті, поділитися вдалою знахідкою з друзями в соціальних мережах, або зробити це по SMS та поштою. Особливо улюблені місця можна також додати в обране для подальшого перегляду і швидкого доступу до них згодом. До речі, Mobile Guide допоможе не тільки відшукати заклад вашої мрії, але і забезпечить всією необхідною інформацією: завантаживши додаток, ви зможете бронювати квитки або столики, ознайомлюватися меню ресторанів, переглядати трейлери фільмів, на які ви збираєтеся сходити і так далі.



Mobile Guide: всі заклади великих міст у вашому iPhoneMobile Guide: всі заклади великих міст у вашому iPhone


Для того, щоб прискорити роботу з додатком і в ще більшій мірі спростити її, розробники впровадили вкладку «Популярний», на якій розміщені п'ятнадцять провідних категорій: піцерії, ресторани, суші-бари, кафе, нічні клуби, замовлення таксі, бронювання номерів готелів, аптеки, перукарні, автомайстерні і так далі. Крім того, в Mobile Guide є своєрідний каталог-путівник, за допомогою якого ви зможете швидко отримати потрібну інформацію про групу цікавлять вас установ. Скажімо, натиснувши на «Освіту», ви отримаєте повний список академій, гімназій, коледжів, технікумів, університетів, шкіл і так далі. Вони будуть зручно розсортовані, тому вибравши один з підвидів, ви отримаєте тільки інформацію про установи, що належать до нього.


На мій погляд, Mobile Guide є проривом в області путівників. Численні спроби створення чогось подібного робилися і раніше, але виходило якось змазано і некоректно. В даному випадку все чітко структуроване, тому працювати з додатком - одне задоволення. Велика кількість доступних населених пунктів теж є величезним плюсом.

Завантажити додаток з App Store безкоштовно можна за посиланням. З повною інформацією про програму можна ознайомитися на офіційному сайті.

Немає коментарів:

Дописати коментар