неділю, 25 січня 2015 р.

Пентагон «злив» характеристики iMac

Пентагон «злив» характеристики iMac

Інформаційні витоки про ще не анонсованих девайсах вже давно стали головним болем для багатьох корпорацій і Apple не виняток. Однак навряд чи в 1998 році хоч хтось міг припустити, що дані про новий iMac стануть надбанням громадськості завдяки співробітникам Пентагону.


«Я був редактором британського журналу MacUser в 1998 році, коли з'явилися перші чутки про те, що Apple може займатися розробкою абсолютно нового iMac. По щасливою випадковості нам вдалося першим опублікувати цю інформацію, а також точні характеристики самого комп'ютера за кілька місяців до його офіційного анонсу.


Зараз вже можна розкрити таємницю джерела, завдяки якому ми отримали цю інформацію. Точну інформацію щодо iMac нам надав один зі співробітників Пентагону, в якому новий комп'ютер Apple проходив тестування. Мабуть, на той момент ніхто навіть не "заморочувався" про важливість якогось шматка пластмаси", - заявив колишній редактор MacUser Адам Вбанк.


З того моменту пройшло не мало часу, проте до цих пір інформація про нові пристрої Apple періодично з'являється в Мережу ще до дебюту.

Немає коментарів:

Дописати коментар