пʼятницю, 23 січня 2015 р.

HutQA: зручний будівельний калькулятор

HutQA: зручний будівельний калькулятор

Затіяти ремонт - це завжди дорого. Рулони шпалер і банки з фарбою кого хочеш зведуть з розуму, а одна думка про відвідини будівельного магазину вже наганяє тугу. Як дізнатися, скільки саме матеріалів закупити, щоб не залишилися надлишки або недостачі? У цьому вам допоможе просте і зручне додаток-калькулятор HutQA, створене спеціально для того, щоб провести попередній аналіз і розрахувати кількість будматеріалів.

Завантажити додаток з App Store можна за посиланням.


Зазвичай будматеріали радять купувати з запасом на 10-12 відсотків, оскільки деяка кількість йде на підгонку або підрізування. Програма видасть вам кількість вже з необхідним запасом. В головному меню знаходяться різновиди будматеріалів, які ви плануєте купувати. Їх список досить великий. Ви легко розрахуєте необхідну кількість шпалер, настінної, двокольорового і підлогової плитки, ламінату, паркетної дошки, коркової підлоги, штукатурки, гіпсокартону і навіть настінної і підлогової затерли.



HutQA: зручний будівельний калькуляторHutQA: зручний будівельний калькулятор


Розрахунки проводяться автоматично після введення всіх параметрів. Ви можете вручну виставити ширину, довжину і висоту кімнати, ширину і висоту вікон, дверей, висоту стель і так далі. Крім того, характеристики будматеріалів теж можуть піддаватися модифікації. Більш того, враховується навіть спосіб укладання. Як тільки HutQA отримає всі необхідні дані, можна почати обчислення. Для цього необхідно натиснути на синю кнопку «Розрахувати», розташовану внизу екрана. Відразу після цього додаток визначить необхідну кількість матеріалів, грунтуючись на розмірах кімнати та інших введених даних. Тепер більше не доведеться ламати голову, займаючись примірної підгонкою.



HutQA: зручний будівельний калькуляторHutQA: зручний будівельний калькулятор


Ще одна цікава особливість програми - це можливість створювати проекти. Перейти до них можна, провівши пальцем зліва направо по екрану пристрою. Виставивши параметри кімнати, можна зберегти всі на майбутнє і повертатися туди надалі.


HutQA - просте, але дуже корисне в побуті додаток. Встановивши його на ваш iPhone, ви назавжди забудете про проблеми з кількістю будматеріалів. Легковагі списки дуже прості для розуміння, тому труднощів виникнути не повинно.

Завантажити додаток з App Store можна за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар