пʼятницю, 23 січня 2015 р.

Акції Apple - як і раніше вигідний варіант для інвестування

Ні для кого не секрет, ціна на акції Apple різко знизилася. Курс акцій впав приблизно на 20% від вересневого значення, що, безумовно, стало логічним наслідком проблем, які звалилися на компанію. Однак не все так погано як може здатися.


Аналітик Иттай Кидрон з Oppenheimer & Co вважає, що сформована ситуація повинна спонукати інвесторів вкладати гроші в акції компанії, поки вони відносно недорого коштують. На тлі логістичних проблем, нездатності забезпечити попит на свою продукцію, непереконливого дебюту iPad Mini і кадрових перестановок курс акцій компанії впав до рівня 543.69 доларів, а самі гарячі голови пророкую падіння показника до рівня 425 за акцію. Але у такої думки є і опозиція.



Акції Apple - як і раніше вигідний варіант для інвестування


Все той же Кидрон вважає, що найгірше вже позаду і заявляє в дослідженні, яке публікує портал Cnet, що ситуація навколо Apple у багато спекулятивна. Ми розглядаємо ціну в 620 доларів як проміжний результат, якого компанія напевно досягне. Багато інвесторів вже зараз готові скористатися нижчою ціною на акції, для вигідного інвестування".


На думку аналітиків, головною проблемою Apple стало те, що компанія вирішила "відкусити більше, ніж може проковтнути". Занадто велика кількість новинок, заявлених Apple, в кінцевому підсумку підірвало фінансові показники компанії. Разом з тим, аналітик зазначає, що для того, щоб його прогноз справдився необхідно або поліпшення зовнішнього середовища, що впливає на компанію, або Apple повинна реабілітувати себе в очах покупців і знову почати випускати продукцію, що перевершує очікування користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар