неділю, 25 січня 2015 р.

Новинки App Store за минулий тиждень


Новинки App Store за минулий тижденьPosegram (iPhone; Ціна: Безкоштовно; Мова: українська) - це додаток дивує тим, що надає вам цікавий і легкий спосіб робити красиві портрети і ділитися ними зі своїми друзями і з сім'єю.


Найголовніше полягає в тому, що Posegram є кращим рішенням для того, щоб ви професійно фотографували навіть тоді, коли ви не маєте про це жодного поняття, або не маєте натхнення. Posegram пропонує сотні класичних поз, що включають чоловіка, жінку, дитину, сім'ю, друга, коханого, весільну фотографію і так далі.






Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень



Крім того, ви можете стати професійним портретним фотографом за одну хвилину. Кожен місяць ми будемо створювати нові пози для того, щоб задовольнити ваші потреби у фотографії. Крім того, фото автора спільноти Posegram дозволяє обмінюватися фотографіями і почуттями, і завести нових друзів з такими ж інтересами.






Новинки App Store за минулий тижденьДе ж літо? (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 4; Мова: українська) - у агента Пі знову труднощі, і тільки ви можете допомогти йому дістатися до штабу, де його чекає секретне завдання. Бігом на пляж, підкорювати нові випробування на фізику і кмітливість.


Прорізайте шари бруду, щоб подати воду до електрогенератори Перрі, але стережіться лазерів, обманок і пасток. Управляйте водою у всіх її станах: твердому, рідкому і пароподібному. І пам'ятайте, навіть супершпионам буває потрібна допомога.






Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень



Вас чекають більше ста сорока шпигунських рівнів з безліччю приладів. Зберіть всі заховані папки, щоб відкрити бонусні рівні «Кульки

». Ще більше веселощів на нових рівнях доктора Фуфелшмертца і тварин-агентів.






Новинки App Store за минулий тижденьЯСтар 2 - Oldify 2 (iPhone; Ціна: 33р(0.99); Рейтинг: 5) - подивіться, як ви будете виглядати в старості.


Що нового: виберіть бажаний вік. Запишіть власний голос для створення відеоролика. Використовуйте ефекти старіння з високою роздільною здатністю. Повністю оновлений відеоряд. А також... Чудовий новий дизайн. Ніколи ще старість і неміч не здавалися такими привабливими.


Поділіться своїм відео і фотографіями з друзями та знайомими через MMS, YouTube, Facebook, Twitter та електронну пошту. Записуйте свій власний голос і створюйте відеоролики, де ви старі, дряхлы і немічні.






Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень



Фантазуйте, об'єднуючи всі самі прикольні штучки: робіть себе та інших старими, лисими, товстими, вусатими, бородатими, із зрощеними бровами, і так далі.






Новинки App Store за минулий тижденьCombo Crew (iPhone, iPad; Ціна: 66р(1.99); Рейтинг: 5) - в світі, де удар кулаком по обличчю є законним рішенням, громадянин Бос вершить долі світу. Тепер він хоче битися з найбільшими бійцями планети. Проклади собі шлях до вершини його гігантської башти і відразу його.


Натхненна класичними іграми Streets of Rage, Final Fight і Street Fighter, гра Combo Crew не містить ніяких незручних віртуальних кнопок.


Сенсорне управління плавне, швидко реагує і інтуїтивно зрозуміле: проведи по екрану одним пальцем, щоб вдарити рукою чи ногою; торкнися екрану, щоб виставити блок; проведи двома пальцями, щоб застосувати комбо-удар. Коли наповнюється індикатор супер-комбо-удари, нехай всі противники котяться до всіх рис.






Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень



Грай в цей супер-файтинг поодинці або запроси цілу команду друзів. Можна рятувати своїх онлайн-друзів від нокауту (або вони можуть врятувати тебе) і битися за рекорди в глобальних рейтингах. Швидкі бої аренного типу Combo Crew чудово допомагають скоротати час у дорозі. Але завдяки сотням місій, разблокируемым нагород і нескінченного режиму ти постійно буде повертатися до гри за новими відчуттями.


Бийся з допомогою пальців: проведи пальцями по екрану, щоб застосовувати божевільні комбо-удари, або просто торкнися екрану, щоб виставити блок. Сучасний файтинг без віртуального геймпада. Перший мобільний файтинг з асинхронним мультиплеер. Рятуй своїх друзів або нехай вони врятують тебе. По справжньому аркадні відчуття з чудовою комбо-системою і супер-рухами. Кілька героїв з унікальними комбо-ударами і більш ніж вісімдесяти рухами. Сотні місій: пройди їх поодинці або проти друзів і встанови рекорди. Нескінченний режим набору очок, яких захист знімається нагороди і колекційні предмети: грати ніколи не набридне.






Новинки App Store за минулий тижденьMen's Room Mayhem (iPhone, iPad; Ціна: 33р(0.99)) - готуйте пальці. Нерви напружені - це санітарний божевілля.


Готуйтеся до нового слова в туалетних іграх з новою фантастичною грою з малюванням. Увага: містить мордобій і інше рукоприкладство.


У грі men's Room Mayhem ви виступаєте в якості прибиральника дуже жвавого чоловічого туалету. У ваші обов'язки входить підтримання кришталевої чистоти, вказівка дороги відвідувачам і захист їх від неприємностей.


Безпечно і вчасно доведіть відвідувачів до пісуарів та кабінок, але покваптеся. Якщо запізнитеся, то прибирання наслідків - за вами.


Уникайте бійок, з ювелірною точністю проводячи відвідувачів поруч, проте будьте обережні - відвідувачі багато п'ють і потім біля туалету збирається черга. Слідкуйте за чергою, інакше бійки не уникнути.






Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень



За дотримання етикету чоловічого туалету (який добре відомий хлопцям і неписані правила якого дівчата можуть дізнатися), а також за дотримання правил особистої гігієни можна отримати додаткові очки. Ви чистюля чи свиня? Як би там не було, нагадуйте відвідувачам мити руки, щоб отримувати окуляри.


В ході гри ви побуваєте в п'яти різних місцях. Виконуйте ігрові завдання і підвищуйте рівень, щоб розблокувати нові місця. Але стережіться. Кожен рівень стає складніше, тому що черга відвідувачів збільшується. Не забувайте - чим старше і п'яніший відвідувач, тим повільніше він рухається. Будьте готові до бажаючим пописати будь-якого віку.


Чи вистачить у вас витримки проводити відвідувачів туди і назад без пригод? Або у вас просто не вистачить часу і рухливості пальців, і все закінчиться тотальної невдачею - закритим чоловічим туалетом.


Завантажте гру men's Room Mayhem вже сьогодні і станьте майстром туалетного етикету і чистоти. За допомогою цієї новітньої туалетного гри дізнайтеся, що ж відбувається за дверцятами кабінок.






Новинки App Store за минулий тижденьSci-Fighters (iPhone, iPad; Ціна: 66р(1.99); Мова: українська) - пропонуємо вашій увазі динамічний екшн, розроблений в компанії FlukeDuke, яка створила гру «The Impossible Game».


Ідея гри проста і захоплююча: опинившись на полі битви з трьома іншими суперниками і ненажерливим монстром, який полює за всіма, кожен гравець намагається протриматися як можна довше в класичному двомірному геймплеї. Ви раунд за раундом воюєте за життя, використовуючи різні види зброї, такі як світлошумові гранати, озверін (зілля, що перетворює вас у монстра), морозострел і навіть автоматичний лазер.






Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень



Sci-Fighters - це комічна двомірна гра, в якій дія розгортається на різних полях битв, таких як марсіанський особняк або отруєний ліс. Симпатичні мультиплікаційні персонажі, мальовничі пейзажі та чудові фони є плодом фантазії Адама Віана (Adam Vian), геніального ілюстратора зі студії SFB Games.


Ви отримаєте класичну двомірна грау з химерними персонажами і чудовою анімацією, можливість грати удвох на одному пристрої, сім видів зброї, вибір між сенсорним управлінням і віртуальним і ігровим планшетом, реєстрацію досягнень і ведення списків лідерів в службі GameCenter і багато іншого.






Новинки App Store за минулий тижденьDead Ahead (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 4; Мова: українська) - кльова гра від творців Parking Mania


Зомбі прийшли за тобою, пора відправитися в подорож довжиною в життя. Чи зможеш ти відбитися від безжальних і голодних зомбі і не збитися з шляху?


Ухилятися серед кинутих машин, продирайся через натовпи зомбі і, коли вони підбираються занадто близько, тисни на курок. Заходь в гараж для поліпшення мотоциклів і зброї, щоб бути попереду переслідувачів.


Кмітливість - найкращий засіб проти безглуздих зомбі. Заманивайте жадібних до мізків бігунів на трампліни або прямо на капоти стоять автомобілів і дивіться за розліталися червоними дратнями.






Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень



Протримайся як можна довше, виконуй завдання, підвищуй свій ранг і стань кращим серед друзів та інших гравців. Проворачивай запаморочливі комбо, виконуй щоденні випробування і нагорода не змусить себе чекати.


Ви отримаєте нескінченний зомбі-екшен, тонкий гумор і піксельна графіка, прокачування мотоциклів і зброї, завдання на ранги та отримання нагород, можливість поділитися з друзями своїм банером прогресу, і багато іншого.

Немає коментарів:

Дописати коментар