понеділок, 26 січня 2015 р.

Безкоштовні додатки на 18 лютого

В цій рубриці публікуються короткі огляди програм з усіх регіональних App Store, які стають безкоштовними на обмежений час. Завантаживши додаток в рамках промо-акції його видавця, ви отримуєте безкоштовно довічно, всі його оновлення в майбутньому так само безкоштовні.
Безкоштовні додатки на 18 лютогоБезкоштовні додатки на 18 лютогоБезкоштовні додатки на 18 лютогоБезкоштовні додатки на 18 лютогоБезкоштовні додатки на 18 лютого

Англійська для бізнесу

Безкоштовні додатки на 18 лютого
99 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 18 лютого

Унікальне додаток для ділових людей, яке допоможе і навчить спілкуватися англійською мовою. Цей розмовник може бути корисний не тільки діловим людям, але і тим, хто розраховує знайти роботу за кордоном або в рідній країні, але в закордонній компанії. Адже багато слова, фрази і вислови з цього розмовника можна використовувати при складанні резюме, на співбесіді, в робочих ситуаціях.

Підтримувані пристрої: iPad Mini, iPhone 5, iPad, iPad 3, iPhone 4S, iPhone5c, iPhone 3GS, iPod Touch 4G, iPhon
Розмір: 5.2 MB
Мова: EN
Видавець: Kodian LCC

Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар