неділю, 25 січня 2015 р.

Огляд Monster Story

Огляд Monster Story

Зовсім недавно був виявлений ще один симулятор town-builder'a в магазині додатків від Apple - нова іграшка під назвою

Monster Story сьогодні у нас в рубриці іИгры.


Як і будь-який інший містобудівник, ми починаємо власний розвиток з навчання. Справа в тому, що ми - не найпростіший «прораб», що займається будівництвом великих будівель для людей, ми спеціалізуємося на менш людиноподібних тварин, яких умовно називаємо монстрами. На щастя, ці монстри дуже нешкідливі і взагалі досить добрі, харчуються виключно травою і радіють життю у своїх вольєрах». Режим навчання пояснює нам, що і як робити, після чого ми, природно, починаємо самостійно вершити справи.



Огляд Monster Story


Спочатку нам необхідно виростити монстрика. Для цього в спеціальному гнізді ми висиджуємо яйце, з якого згодом вилуплюється монстр. Він може з'явитися через кілька секунд, а може і через кілька годин - все залежить від обраної нами породи. Для нормального існування нашого монстра необхідний «вольєр» або «середовище існування» - зазвичай вона пофарбована в той самий колір, що й наш новоспечений житель. Час спорудження - аналогічне, від декількох хвилин до декількох годин. Крім усього іншого, наші монстри хочуть їсти - саме для цього ми збираємо для них їжу (у вигляді яблук), яка виявляється також і шкалою отримання досвіду.



Огляд Monster Story


Як і в будь-якій іншій умовно-безкоштовної грі, для прискорення процесу ми використовуємо внутрішньоігрової валюту, яка представлена золотими злитками. Отримуємо ми їх дуже складно за виконання якихось надскладних завдань, а витрачаємо з неймовірною швидкістю, споруджуючи нові місця існування для наших нових монстрів. Точно також ми можемо купувати нові види монстрів. Для отримання злитків треба буде або дуже довго чекати, або заплатити певну кількість реальних умовних одиниць.


В цілому, гра підкуповує лише своєю незвичайністю - поки що вирощувати динозаврів, роблячи щось типу симбіозу таунбилдера і тамагочі, дуже навіть цікаво. Інша проблема може полягати лише в тому, що тут, як і в будь-яких інших іграх такого жанру, існує велика проблема з реальним часом - деякі речі робляться дуже довго, а часу бути прив'язаним до девайсу зовсім немає.


Ще варто відзначити, що деякі ігрові аспекти все ж недопрацьовані - наприклад, проблема з отриманням досвіду. Ймовірно, було б цікаво за цей досвід давати монстрам якісь цікаві ачівкі, інакше годувати хлопців яблуками до посиніння (пожовтіння, потрібне підкреслити) не так цікаво. Загалом, іграшка отримує трійку і рекомендується до скачування з метою ознайомлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар