понеділок, 26 січня 2015 р.

«Російська кухня»: вчимося готувати

«Російська кухня»: вчимося готувати

Приємно усвідомлювати себе частиною чогось великого, могутнього і сильного. Кожен житель своєї країни любить пов'язані з нею атрибути: архітектуру, музику, традиційний одяг. Відкриття олімпіади в Сочі зайвий раз показало всьому світу, наскільки багата російська культура. Але ось найсмачніше, що відрізняє нашу націю, а саме кухню - упустили.



Забудьте на кілька хвилин про шапці вушанці, хліб з сіллю і горілки! Насправді, наша кухня багата і різноманітна настільки, що навіть уявити складно. Автори додатка з промовистою назвою «Російська кухня», завантажити яку можна в App Store безкоштовно, вирішили зібрати рецепти найсмачніших страв в одному місці!



«Російська кухня»: вчимося готувати«Російська кухня»: вчимося готувати



Наші бабусі і багато мам балували нас з дитинства різними стравами, але самі ми мало що вміємо, тому давайте вчитися готувати. У програмі зібрано кілька традиційних рецептів страв та напоїв: курник, солянка, розсольник, окрошка, квас і багато іншого. У меню відображено кожне з них. Отримуємо три екрана по шість страв, разом 18. Знайшовши що-небудь за смаком, дивимося рецепт, а також покрокові інструкції з ілюстраціями. Крім іншого, там же знайдете його історію походження. Якщо рецепт доведеться по душі, його легко додати в обране. Дизайн виконаний в традиційному російською стилі: візерунки, фон і навіть дерев'яна ложка на заставці.



«Російська кухня»: вчимося готувати«Російська кухня»: вчимося готувати



Загалом, ось така мила шпаргалка і завжди під рукою. Дуже просте і дуже приємне додаток. Ніякої вбудованої реклами немає і в помині. Ймовірно, так розробники пробували свої сили у створенні програми. Думаю, у них це вийшло. Недолік один, страв хотілося б на порядок більше. Сподіваюся побачити їх в наступних оновленнях. Завантажити додаток «Російська кухня» можна за цим посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар