понеділок, 26 січня 2015 р.

Програми зі знижкою на 2 лютого


Програми зі знижкою на 2 лютогоHDR FX Pro (iPhone; 66р(1.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 5) - це програма, яка допоможе вам «довести до розуму» фотографії, зроблені за допомогою камери смартфона.


В даному випадку мова йде про налаштування рівня яскравості, контрастності і чіткості зображення, які, як правило, не дотягують до ідеальних. Однак, на цьому можливості програми не закінчуються. Вийшло зображення можна обрізати до потрібних розмірів, а так само застосувати один з безлічі модних фільтрів. І це крім цілого ряду корисних дрібниць, серед яких можливість змінити рівень певного кольору, додати рамку і багато чого ще. Приємний дизайн і цілий ряд приємних функціональних можливостей вигідно виділяють HDR FX серед безлічі аналогічних додатків в App Store.



Програми зі знижкою на 2 лютогоПрограми зі знижкою на 2 лютогоПрограми зі знижкою на 2 лютого







Програми зі знижкою на 2 лютогоX WaterMan
(iPhone, iPad; 99р(2.99) → 33р(0.99)) - це сайд-скролінг платформер вам доведеться керувати героєм, який збирає монети, ухиляється від вогняних куль, тисне равликів і подорожує по трубах в пошуках скарбів.


Самі рівні теж схожі на рівні гри, на основі якої створювалася X WaterMan, але не настільки, щоб розробників звинувачувати в плагіаті. Незважаючи на впадає в очі схожість з пригодами безсмертного сантехніка з нашого дитинства, гра володіє власною атмосферою і в неї приємно грати, тим більше, що вона виглядає дуже вражаюче.



Програми зі знижкою на 2 лютогоПрограми зі знижкою на 2 лютого


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар