пʼятницю, 23 січня 2015 р.

Промовистий хом'як»: інтерактивна іграшка для всієї родини

Промовистий хом'як»: інтерактивна іграшка для всієї родини

Полиці численних «Дитячих світів» по всій країні ломляться від великої кількості іграшок. Гарної продукції настільки багато, що нащадків у наш час складно чимось здивувати. Але постаратися завжди можна. Інтерактивна

іграшка «Говорить Хом'як» від Woody'O Time відмінно підійде дітям різного віку і є чудовим подарунком, наприклад, на день народження.


Промовистий хом'як» не дарма отримав таку назву. Іграшка здатна записувати фрази, вимовлені вами, а після інтерпретувати їх смішним мультяшним голосом, що викликає розчулення не тільки у більшості дітей, але і у підлітків і навіть осіб старшого віку. Іграшка зроблена з екологічно чистих матеріалів. Високоякісний плюш, яким покритий хом'ячок, принесе приємні тактильні відчуття при його використанні, а гіпоалергенний синтепон зробить іграшку дивно м'якою. Кращого товариша для вашого чада просто не знайти.


Користуватися іграшкою просто і зручно. Вбудовані мікрофон і динамік дозволять записувати і відтворювати мова, а різні звукові ефекти урізноманітнюють інтонації хом'яка. Розміри хом'ячка складають 9 х 15 х 8.5 сантиметрів.



Промовистий хом'як»: інтерактивна іграшка для всієї родини


Останнім часом в інтернеті побільшало підробок продукції Woody'O Time. Творці іграшки виключно рекомендують упевнитися в автентичності товару перед його придбанням. Як правило, зробити це нескладно: контрафактні хом'ячки володіють меншим розміром, більш коротким часом запису (всього близько 3 секунд) і набагато менш якісним покриттям, тому відчуття від використання іграшки не зрівняються з такими, залишеними при користуванні оригіналом. Можливо, ціна підробки вас порадує, але, як кажуть, «скупий платить двічі». До того ж, вартість оригіналу зовсім не висока для подібної іграшки і становить всього 990 рублів.



Промовистий хом'як»: інтерактивна іграшка для всієї родини


Промовистий хом'як» від Woody'O Time відмінно підійде для веселого проведення часу. В інтернеті повно позитивних відгуків, а діти від іграшки просто без розуму. Якісне покриття доставить масу приємних відчуттів при поводженні з нею, а можливість відтворення фраз лише продовжить щасливі моменти. Компанія Woody'O Time «собаку з'їла» на виробництві м'яких іграшок, тому точно знає, що краще всього підійде вашій дитині. Побалуйте своє чадо і подаруйте йому вірного друга, адже для презенту не завжди потрібен привід. Хом'ячків різних форм і забарвлень можна замовити,

пройшовши по посиланню.

Немає коментарів:

Дописати коментар