суботу, 24 січня 2015 р.

Apple розробляє цифрову камеру?

За даними видання iLounge, компанія Apple хоче заново «перевернути світ», створивши окрему камеру iSight. З цього приводу редактор даного джерела Джеремі Хорвіц сказав кілька слів :


«Ми не впевнені в наших джерелах, однак варто вважати, що вони не помиляються, адже вони рідко, коли підводили нас. Й оскільки диму без вогню зазвичай не буває, тому це цілком можливо». Крім того, через кілька годин він підтвердив свої слова у своєму "Твіттері", зазначивши кілька причин, чому ж повинна з'явитися нова «яблучна» розробка.



Apple розробляє цифрову камеру?


По-перше, це було одне з бажань Джобса, коли він перебував на посаді CEO Apple. За кілька місяців до своєї смерті він зробив заяву, що хотів перевернути світ тричі: внести зміни до телебачення, навчання і фотографію. Крім того, Стів активно цікавився розробками компанії Lytro, яка займається виробництвом компактних і якісних камер.


По-друге, створення нових видеоаппаратов допомогли б зробити вільне місце в iPhone і iPad, яке можна було б використовувати для збільшення потужності і продуктивності продукту, що безсумнівно стало б одним з плюсів iOS-гаджета.



Apple розробляє цифрову камеру?


По-третє, Apple вже не раз робила спроби розширити асортимент своєї продукції, випустивши відеопродукт, який знову переверне світ. Але, на жаль, всі вони провалилися, хоча це який-ніякий, але все ж досвід, при цьому зараз саме час знову "спробувати удачу і зробити що-небудь нове.


Все-таки можливо, що в майбутньому нам вдасться придбати камеру від Apple, яка знову переверне світ. Швидше за все, називатися вона буде iSight, продовжуючи лінійку аналогічних пристроїв, що використовуються в "яблучних" продуктів.

Немає коментарів:

Дописати коментар