суботу, 24 січня 2015 р.

"Хочу все знати - книги для дітей" для iPhone і iPad

Освітній

додаток "Хочу все знати! " створено спеціально для дітей і в цікавій та пізнавальній формі відповідає на багато питань про навколишній світ. Ваші діти дізнаються: чому встає сонце і настає ніч, чому приходить зима і потім її змінює літо; навчаться визначати час; дізнаються, чому ріки течуть до моря і чому з'являється відлив і прилив; чому Місяць не падає на Землю і звідки беруться діти.


Додаток побудовано за окремими темами, назви яких повністю відображають їх зміст.



Ферма


У цьому додатку діти дізнаються, які тварини живуть на фермі, чим вони харчуються, яку користь приносять людині.







Час




У цьому додатку діти докладно довідаються про час, навчаться визначати час по електронних і механічних годинників; дізнаються різницю між годинами і хвилинами; навчаться визначати час вдень і вночі. Дітям буде цікаво дізнатися, як раніше люди визначали час, коли ще не було винайдено механічний годинник; як визначали час вдень і вночі в давньому Єгипті і в середні століття в Європі.







Погода


У цьому додатку у цікавій формі дітям розповідається про погоду. Вони дізнаються: які є різні види хмар; чим загрожує повінь; що таке гроза і чим сніг відрізняється від води. Дітям буде дуже цікаво дізнатися, чому хмари пливуть по небу і літає повітряний змій; куди дме вітер на морі вранці і чому він змінює напрямок ввечері.







Пори року


Дуже цікаве і цікаве додаток! Діти дізнаються, чому на землі відбувається зміна пір року, куди вісь землі нахилена і як обертається земля. Дітям цікаво буде дізнатися, як пори року змінюють один одного на різних континентах землі. В яскравих ілюстраціях показано, як пори року змінюють один одного в Африці та в субтропіках і як тварини пристосовуються до зміни пір року.







Додаток

доступний в App Store безкоштовно.

Немає коментарів:

Дописати коментар