суботу, 29 березня 2014 р.

Vtalkie: перша відео рація

Vtalkie: перша відео рація

Зараз існує настільки велика кількість сервісів для спілкування, що складно навіть спробувати перерахувати найвідоміші. Соціальні мережі Facebook, Twitter і «Вконтакте» на чолі. Сервіси відправки миттєвих текстових повідомлень а-ля ICQ, Jabber. Системи VoIP, найвідомішою з яких є Skype з можливістю не тільки спілкуватися текстом і звуком, але і здійснювати відеодзвінки і конференції. І у кожного сервісу є своя аудиторія. Крім того, ці системи зараз дуже сильно інтегровані одна в одну: в одному додатку можна авторизуватися через Facebook і послати фотографії в Twitter. Не варто забувати і про фірмових сервісах Apple iMessage і FaceTime. Іншими словами, створити щось незвичайне непросто, але у розробників Vtalkieздається, вийшло.



Компанія Runfaces представляє вашій увазі відео рацію Vtalkie. Що ж це за звір і з чим його їдять? Судячи з усього, головний девіз розробників при створенні цього сервісу був: «Емоції! Ще більше емоцій! ».



Vtalkie: перша відео раціяVtalkie: перша відео рація



Основною родзинкою програми є можливість відправляти невеликі «ВидеоСМС». Просто натискаєте кнопку і записуєте коротке повідомлення. Надсилайте його друзям і чекайте невеликих відео у відповідь. Багатьом такий спосіб спілкування доведеться за смаком через незвичайності.



Якщо ж відео вам не по душі, тому що сьогодні ви без макіяжу або ж просто консервативні, Vtalkie все одно приготувала кілька приємних сюрпризів. Насамперед, спілкування текстом нікуди не поділося. Залишилися і всім відомі смайли. Однак, додаток дозволяє відправляти анімовані «Стікери» у вигляді кішечок, собачок і забавних курчат. Відразу видно, що до створення «Стікерів» розробники підійшли дуже ретельно: виглядають вони приголомшливо.



Vtalkie: перша відео раціяVtalkie: перша відео рація



Почати роботу з Vtalkie дуже просто: установка, реєстрація (можна через Facebook), додавання свого телефону і друзів і вперед! Додаток працює як в мережах Wi-Fi, так і в 3G, EDGE і LTE: онлайн ви будете постійно. Крім того, Vtalkie представлений і на інших платформах, тому не обов'язково, щоб у вашого друга був ідевайс. А також розробники планують швидкий запуск веб версії чату, тому спілкування стане можливим не тільки через смартфони, але і через комп'ютери. У Vtalkie є функція «Люди поруч»: шукайте нових людей, знайомтеся та спілкуйтеся!



Додаток сподобається всім, хто любить і себе показати, і на інших подивитися, адже відео передає набагато більше емоцій і інтонацій, ніж текст. У додатку є in-app purchase. Однак він ненав'язливий і пропонує лише придбати додаткові стікери, так що це скоріше не необхідність, а можливість підтримати розробників. Завантажити додаток безкоштовно можна за посиланням в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар