неділю, 30 березня 2014 р.

Apple офіційно оголосила про запуск iTunes Match у ряді країн світу

Компанія Apple опублікувала документ, в якому детально роз'яснила деталі запуску iTunes Match і «хмарного» ITunes на міжнародному рівні.


Про те, що iTunes Match став доступний в ряді країн ( крім Бразилії, де сервіс був запущений офіційно), стало відомо минулого тижня. Це сталося раптово, без будь-яких оголошень - користувачам з багатьох країн прийшло повідомлення від Apple, що iTunes Match доступна для використання в їх регіоні.


Оскільки сервіс не повноцінно функціонував, користувачі почали скаржитися на проблеми з доступом авторизацією.


У своїй заяві Apple перерахувала 17 країн, в яких iTunes Match тепер доступний офіційно. Це - Австралія, Бельгія, Канада, Кіпр, Чехія, Франція, Німеччина, Ірландія, Люксембург, Мальта, Мексика, Нова Зеландія, Словаччина, Іспанія, Швейцарія, Великобританія і Сполучені Штати.


Apple також детально роз'яснила, користувачі з якої країни і будь характеру контент зможуть завантажити в хмарі iTunes. Іншими словами, існують певні обмеження.


На сьогодні iTunes в хмару доступний більш ніж в 120 країнах світу. Проте в даний час тільки Сполучені Штати, Канада, Австралія і Великобританія мають доступ до всіх типів контенту, таких як: музика, відео, телешоу, програми та книги. Багато ж країни з цього списку мають доступ лише до програм і книг.


Нагадаємо, що в США «хмарний» сервіс Apple iTunes Match заробив в середині листопада, на два тижні пізніше, ніж було заплановано. Сервіс дозволяє користувачам за $ 24, 99 в рік закачати на хмару 25 000 треків зі своєї музичної колекції. Причому, не тільки викачані в iTunes. Раніше повідомлялося, що нововведення дає користувачам можливість за вельми скромну абонентську плату легалізувати свої фонотеки, навіть якщо їх вміст скачивалось з піратських трекерів.



Apple офіційно оголосила про запуск iTunes Match у ряді країн світу

Немає коментарів:

Дописати коментар