суботу, 29 березня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 7 грудня


Безкоштовні додатки на 7 грудняСьогодні в бібліотеці Loudbook безкоштовна книга "Як схуднути" (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Free) - Аткінса або Кремлівська? Низькожирова або монопродуктовая? А може, роздільне харчування? Якщо вам не чужі всі ці сумніви, значить, ви безумовно хочете схуднути. Але як це зробити, не нашкодивши здоров'ю? Як розібратися у всьому різноманітті існуючих методик? І взагалі від усього цього толк? Відповіді на ці та багато інших питань, а також підтримку і правильний психологічний настрій ви неодмінно знайдете тут! Худніть з розумом! Прийміть стрункість, як спосіб життя! Нижче на картинках показано як качати безкоштовні аудіокниги з програми Loudbook (меню "За розділами" → Безкоштовні книги → Потрібна аудіокнига → Завантажити).



Безкоштовні додатки на 7 грудняБезкоштовні додатки на 7 грудняБезкоштовні додатки на 7 грудня







Безкоштовні додатки на 7 грудняRail Maze Pro
(iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5) - це нова гра від Spooky House Studios - творців мегахитов Rali Maze і Bubble Explode. Спробуйте вирішити більше сотні головоломок і пазлів, будуйте залізницю, висаджуйте різні перешкоди і уникайте gbhfnjd на рейках. Все це в унікальній грі пазл - Rail Maze. У грі доступні більше сотні паззлов і лабіринтів, різні тунелі, бомби, потяги і п'ять режимів гри. Також безкоштовна HD-версія (iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно) гри.



Безкоштовні додатки на 7 грудняБезкоштовні додатки на 7 грудня









Безкоштовні додатки на 7 грудняLady Runner
(iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Мова: українська) - це захоплююча гра про пригоди чарівної і зухвалої розкрадачки скарбів. Озброївшись простий киркою і кмітливістю вам належить пройти шлях від простої злодюжки, шастающей по складах і магазинах до професіоналки, яка обчищає банки і казино. У кожній локації відбувається збільшення складності з появою різних пасток, сигналізацій, перешкод і. т. д... Але стережіться - охорона не дрімає. У вас не вийде безкарно тягати золото, тому доведеться проявляти кмітливість, щоб не попадатися з видобутком.



Безкоштовні додатки на 7 грудняБезкоштовні додатки на 7 грудня







Безкоштовні додатки на 7 грудняTime Trap (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - пошук прихованих об'єктів. Розгадати таємницю в пост-апокаліптичному світі, і з'ясувати, як був знайдений безвісти зниклий журналіст. Гра відправить Вас у подорож по порожніх коридорах покинутого міста на пошуки зниклого журналіста. Унікальна атмосфера і науково-фантастичний сюжет, ембієнт і реалістична графіка, міні ігри та головоломки зроблять вашу подорож незабутнім.



Безкоштовні додатки на 7 грудняБезкоштовні додатки на 7 грудня








Безкоштовні додатки на 7 грудняТакож сьогодні безкоштовні: Booster! (iPhone; 66р(1.99) → Безкоштовно), Infect Them All : Zombies (iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4), PicShop HD - Photo Editor (iPhone, iPad; 169р(4.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5; Мова: українська), HarrisCamera (iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно), Space Inversion 2 (iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5), iAngle Meter PRO (iPhone; 66р(1.99) → Безкоштовно), Angle Meter PRO HD (iPad; 66р(1.99) → Безкоштовно), Flashlight+ 6 in 1 (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно), Flashlight (iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Мова: українська), iDocs Pro (iPhone; 169р(4.99) → Безкоштовно), Primeval: New World (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно).


.Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.


Немає коментарів:

Дописати коментар