суботу, 29 березня 2014 р.

У Москві вилучена велика партія підроблених iPhone і iPad

У Москві вилучена велика партія контрафактної електроніки. Канал постачання підроблених мобільних телефонів і планшетів, серед яких переважають iPhone і iPad, був перекритий співробітниками оперативно-розшукової частини економічної безпеки Управління на транспорті МВС Росії, повідомляє ИТАР-ТАСС.


При перевірці поїзда Владивосток-Москва на станції "Ярославська" у двох поштово-багажних вагонах було виявлено понад 80 тюків з підробленими гаджетами на суму близько 100 мільйонів рублів.


Як зазначає газета "Известия", в цих тюках, зокрема, знаходилися дев'ять тисяч підроблених iPhone, 514 планшетів iPad, а також 237 навігаторів з логотипом Pioneer і деяку кількість стільникових телефонів фірми Nokia, а також аксесуари - зарядні пристрої, навушники і USB-кабелі.


За даними "Бізнес-FM", з одержувачем вантажу згідно з супровідними документами, в даний час працюють слідчі. Господар вантажу і його відправник поки не встановлені. Йде підготовка до порушення кримінальної справи за статтею «контрабанда».

Немає коментарів:

Дописати коментар