неділю, 30 березня 2014 р.

Запуск iTunes Match у ряді країн міг бути випадковим

Після того, як iTunes Match був запущений в Бразилії, Apple в середу відкрила новий музичний сервіс для ряду інших країн, включаючи Францію, Великобританію, Австралію і Нову Зеландію, хоча користувачі повідомляють, що у них виникли проблеми з активацією, пише Apple Insider.


GigaOm зазначає, що Apple, мабуть, знаходиться в стані процесу розгортання iTunes Match у ряді країн і цей запуск міг бути випадковим.


У США «хмарний» сервіс Apple заробила в середині листопада, на два тижні пізніше, ніж було заплановано. Сервіс дозволяє користувачам за $ 24, 99 в рік закачати на хмару 25 000 треків зі своєї музичної колекції. Причому, не тільки викачані в iTunes. Раніше повідомлялося, що нововведення дає користувачам можливість за вельми скромну абонентську плату легалізувати свої фонотеки, навіть якщо їх вміст скачивалось з піратських трекерів або було скопійовано з дисків.


Вчора з різних країн стали надходити повідомлення про те, що iTunes Match став доступний і там.Як повідомляє TheNextWeb, ціна за iTunes Match варіюється - £ 21, 99 у Великобританії, € 24, 99 у Франції, Канаді -27.99 канадських доларів і в Австралії - 39, 99 австралійських доларів.


На сторінці реєстрації сервісу сказано, що він також доступний в Іспанії, Новій Зеландії та ряді інших країн, в яких працює iTunes. Між тим, багато користувачів повідомляють про проблеми в роботі сервісу, деякі не можуть оформити передплату і отримати доступ до послуг.


Аналітики не чекають від iTunes Match великого прибутку для Apple, але розглядають сервіс як важливий інструмент для подальшого розширення і розвитку екосистеми iTunes.

Немає коментарів:

Дописати коментар