суботу, 29 березня 2014 р.

Angry Birds завантажена більше 1 мільярда разів

Завдяки останнього фінансового звіту Rovio стало відомо про те, що кількість завантажень популярної гри Angry Birds «перевалило» позначку в 1 мільярд.



«Ми готуємо кілька ігрових проектів, одна з яких не буде ставитися до серії Angry Birds. Крім цього наша студія працює над мультиплікаційними серіями Angry Birds, які повинні вийти «в світ» вже в цьому році», - заявив виконавчий директор Rovio Мікаель Хед.



Судячи з усього, особливо якщо брати в розрахунок зомбирующий ефект Angry Birds, завдяки якому Rovio змогла зібрати цілу армію шанувальників, новий ігровий проект студії може стати не менш популярним.



Angry Birds завантажена більше 1 мільярда разів






Всього геймери провели у грі більше 200 тисяч років, а кожен день сумарно геймери витрачають більше 300 мільйонів хвилин геймплея. За весь час з запуску гри було запущено понад 400 мільярдів ігрових пташок.



За словами Мікаеля, нова гра серії, Anrgry Birds Space, зуміла стати більш популярніший, ніж всі попередні. Насправді це і не дивно, адже довгий час тільки в ній геймери побачили хоча б пару хоч якихось нововведень.

Немає коментарів:

Дописати коментар