неділю, 30 березня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 17 листопада


Безкоштовні додатки на 17 листопадаPlastic Surgery Simulator (iPhone, iPad; 66р(1.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4) - це просте, але потужне додаток для веселих фотоискажений. Ви можете використовувати його для імітації реалістичних пластичних операцій, поліпшити свій зовнішній вигляд в соціальних мережах, і просто для отримання задоволення. Все, що вам потрібно зробити, це перетягнути, збільшувати або зменшувати частини тіла, які ви хочете спотворити. Дізнайтеся, як ви будете виглядати з іншим носом, підборіддям, грудьми, сідницями або при більш меншій вазі.



Безкоштовні додатки на 17 листопадаБезкоштовні додатки на 17 листопадаБезкоштовні додатки на 17 листопада







Безкоштовні додатки на 17 листопадаCar Club: Tuning Storm
(iPhone, iPad; 169р(4.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - сумашедшая тривимірна гра з тюнінгу автомобілів для IOS! Гра надає набагато більше можливостей по модифікації автомобілів, ніж "Need For Speed" і "Gran Turismo! ". Car Club:Tuning Storm пропонує высококачесвтенные тривимірні зображення добре текстурованих моделей всіх наявних автомобілів. Кожен з них має сотні змінних частин, у тому числі бампера, даху, капот, двері. Створити машину своєї мрії, і перевірити його за допомогою дрег-рейсингу!



Безкоштовні додатки на 17 листопадаБезкоштовні додатки на 17 листопадаБезкоштовні додатки на 17 листопада


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар