неділю, 30 березня 2014 р.

The Descent: жахлива археологія

The Descent: жахлива археологія

Як кажуть, у рядку жанру хоррор прибуло. Дозвольте представити гру The Descent, що є яскравим плодом творчості вже зарекомендував себе розробника, відомого і нашим читачам з додатком Mental Hospital II. Чергове дітище «не впало обличчям у бруд» і здатна навести справжній жах на гравця. Скачати The Descent можна прямо зараз, перейшовши за цим посиланням.



Перший рівень гри занурює нас у печеру, з якої необхідно буде вибратися. Спочатку все виглядає страхітливо і не зрозуміло, чого від нас хочуть. Проте потім всі хитрощі спливають на поверхню і оголюють причину нашої присутності у лабіринтах печери.



The Descent: жахлива археологія



Виявляється, що ми граємо роль археолога Джона, у якого є донька з величезним шилом в одному місці». Батько навіть не намагався її вмовити не надходити на археологію, все виявилося марно, вже дуже хотіла Ліза (так звуть героїню) піти по стопах свого тата. Потім її голову спіткала нестримна ідея: знайти «Книгу мертвих».



Природно, її задумка вдалася, а сама дівчина вляпалася в пригоду: учасники експедиції пропали під акомпанемент страху і жаху. Крики, стогони, темрява, невизначеність - все це побачить користувач в ході проходження хоррора.



The Descent: жахлива археологія



Гра виконана на належному рівні: витончена графіка, музика призводить до появи мурашок на шкірі. На екрані ідевайса можна буде побачити і печери, і джунглі, і вулички Європи, і багато інших речей. Але де б не перебував гравець, його очі будуть радіти фарбам, а серце здригатися від поворотів сюжету.



А от окремо хочеться сказати про керованість - вона продумана дуже добре. Додаток миттєво розпізнає натискання, а головний герой у цей час може намагатися врятувати своє життя. Причепитися ні до чого не можна, чітко все опрацьовано.





Завіса таємничості нависне над Джоном: намагаючись врятувати власну дочку, він ходить по межі поділу світу живих і мертвих. Допомогти йому і отримати нереальне задоволення від гри можна прямо зараз, скачавши The Descent з App Store за посиланням.

The Descent: жахлива археологіяThe Descent: жахлива археологіяThe Descent: жахлива археологіяThe Descent: жахлива археологіяThe Descent: жахлива археологія Рейтинг: 25

Спуск

The Descent: жахлива археологія
66 руб. 33 руб.
The Descent: жахлива археологія

Стародавні легенди правдиві. Але ніхто не повірить у це, поки не зіткнеться з бідою віч-на-віч. Забути про минуле і жити розміреним життям або піти на зустріч невідомості вибір за тобою... Як тут відмовитися якщо на кону стоїть життя улюбленої дочки. А минуле, яким ти колись жив і намагався все це час забути не дає спокою. «Книга мертвих», демонічні світи, портали все це зовсім недавно здавалося неіснуючим, ... але ти не можеш не повірити власним очам. Адже тепер не тільки життя твоєї дочки в небезпеці, але і твоя душа висить між світом живих і мертвих.

Підтримувані пристрої: iPhone5c, iPad 2, iPhone5s, iPhone 4S, iPad Mini 4G, iPhone 4, iPad Mini, iPadThirdGen4
Розмір: 310.5 MB
Мова: RU, EN, FR
Видавець: Igor Migun

Огляди інших додатків зі знижкою доступні в рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар