понеділок, 31 березня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 16 березня


Безкоштовні додатки на 16 березняiMediaShare (iPhone, iPad; 169р(4.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4) - з цим додатком ви зможете насолодитися відео, фотографіями та музикою на великому екрані вашого телевізора.


iMediaShare перетворює ваш iOS пристрій в пульт дистанційного керування, дозволяючи легко дивитися відео на великому екрані телевізора. Додаток не вимагає додаткового обладнання, кабелів або ТВ програм і все що вам потрібно, це телевізор і WiFi мережу.



Безкоштовні додатки на 16 березняБезкоштовні додатки на 16 березняБезкоштовні додатки на 16 березня







Безкоштовні додатки на 16 березняСьогодні в бібліотеці Loudbook безкоштовна книга «Розвиток пам'яті» (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Free).


Хто з нас, хоча б раз у житті не намагався переконати партнера по бізнесу, колегу або просто коханої людини? До яких тільки способів - умовлянням, прийомів, благання, - ми не вдавалися, щоб зробити так, щоб пам'ять не підводила?


Як навчитися утримувати в голові сотні важливих справ? Як, зрештою, позбутися від поганої звички забувати імена колег і партнерів по бізнесу? Прослухавши цю аудіокнигу, Ви станете довіряти своїй пам'яті! Адже вона навчить Вас правильно концентрувати увагу; виділяти головне при запам'ятовуванні; створювати корисні асоціації; ефективно тренувати пам'ять та багато іншого!



Нижче на картинках показано як качати безкоштовні аудіокниги з програми Loudbook (меню «За розділами» - Безкоштовні книги - Потрібна аудіокнига - Скачати).



Безкоштовні додатки на 16 березняБезкоштовні додатки на 16 березняБезкоштовні додатки на 16 березня







Безкоштовні додатки на 16 березняCleaner
(iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5) - всім, у кого в контактах на телефоні більше двох осіб, знайома проблема, коли знайти потрібний вам номер серед великої кількості схожих або порожніх записів виходить зовсім не відразу.


Саме для боротьби з регулярними контактами, порожніми записами та іншим мотлохом, який заважає навігації, створено програму «Cleaner», яке зможе здивувати навіть ті, хто вважає, що у нього в адресній книзі зразковий порядок.



Безкоштовні додатки на 16 березняБезкоштовні додатки на 16 березняБезкоштовні додатки на 16 березня


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар