пʼятницю, 28 березня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 13 липня

В цій рубриці публікуються короткі огляди програм з усіх регіональних App Store, які стають безкоштовними на обмежений час. Завантаживши додаток в рамках промо-акції його видавця, ви отримуєте безкоштовно довічно, всі його оновлення в майбутньому також безкоштовні.
Безкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липня Рейтинг: 419

3 аудіокниги в подарунок в додатку Loudbook

Безкоштовні додатки на 13 липня
99 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 13 липня

За допомогою цього додатка ви можете завантажити і прослухати величезна кількість найцікавіших творів. Каталог Loudbooк постійно поповнюється хітовими новинками, як вітчизняних, так і зарубіжних авторів. У додатку представлені книги різних жанрів і напрямів: сучасна проза, бізнес-література, поезія, фантастика, тренінги, аудіокурси, класика, дитяча література, філософські етюди, матеріали для студентів і школярів, трилери, детективи, гумористичні оповідання і багато іншого. Скачати тимчасово безкоштовні книги можна в програмі «Аудіокниги Loudbook» у розділі «Безкоштовні книги».

Підтримувані пристрої: iPhone5c, iPad 2, iPad Mini, iPad Mini 4G, iPhone 5, iPhone 4, iPadFourthG
Розмір: 4.0 MB
Мова: EN
Видавець: DigestMedia

Безкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липня Рейтинг: 122

Jet Dudes

Безкоштовні додатки на 13 липня
33 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 13 липня

Jet Dudes - в цій грі три рівні складності, які залежать від обраного персонажа. Спочатку доступний лише найлегший рівень і самий крейди герой. Після того, як ви дістанетеся до півтори тисячі очок відкриється наступний рівень. Кількість літаючих перешкод не обмежується ракетами, як це було в Jetpack Joyride. В Jet Dudes вас чекають повітряні кулі, птиці, парашутисти, літаки, також не можна торкатися верху і низу екрану.

Підтримувані пристрої: iPad Mini, iPad 3, iPhone5s, iPad Mini 4G, iPhone 3GS, iPad 2, iPhone 5, iPadFourthG
Розмір: 24.7 MB
Мова: EN
Видавець: Bootant LLC

Безкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липня Рейтинг: 28

Англійська мова. Експрес курс

Безкоштовні додатки на 13 липня
99 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 13 липня

Програма «Англійська мова. Експрес-курс» призначений для тих, кому в найкоротші терміни необхідно самостійно оволодіти навичками повсякденного спілкування. Аудіокнига ідеально підійде тим, хто відправляється в подорож або відрядження за кордон: вона допоможе набути достатній лексичний запас, поставити вимову і навчитися з легкістю розуміти співрозмовника. Зручний аудіоформат дозволить займатися англійською вдома, в машині, метро або спортклуб, і тим самим швидко освоїти нові знання.

Підтримувані пристрої: iPad 2, iPhone 4S, iPad Mini, iPod Touch 3G, iPhone5s, iPhone5c, iPhone 3GS
Розмір: 14.5 MB
Мова: EN
Видавець: New Internet Technologies

Безкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липняБезкоштовні додатки на 13 липня Рейтинг: 217

Sketchworthy

Безкоштовні додатки на 13 липня
99 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 13 липня

Sketchworthy - це чудовий додаток, що дозволяє створювати і керувати усіма вашими записами, ескізами, начерками і так далі. Простіше кажучи, жодне з існуючих аналогічних програм не може зрівнятися з Sketchworthyом за рівнем пропонованих налаштувань. Змінювати можна все: від кольору Sketchworthyов і використовуваних в них сторінок до фону та зовнішнього вигляду самого додатка. Маючи в своєму розпорядженні більше ста п'ятдесяти різних видів паперу, двадцяти квітів для Sketchworthyа і семи тем для програми, ви можете зображувати речі, як вам завгодно.

Підтримувані пристрої: iPhone 4, iPad Mini 4G, iPhone5s, iPhone 4S, iPad 2, iPhone 5, iPa
Розмір: 27.6 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Fishington Studios

Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар