суботу, 29 березня 2014 р.

LovePlanet - знайомства та зустрічі з людьми поруч!

LovePlanet - знайомства та зустрічі з людьми поруч!

Що б не говорила армія дипломованих психологів і знавців людських відносин всіх мастей, технології здорово полегшують знайомства. У соціальних мережах і на безлічі спеціалізованих сайтів і додатків знайомитися куди простіше, ніж намагатися налагодити контакт в парках, в кафе або в метро. Якщо дівчина самотньо сидить на лавочці, це зовсім не означає, що вона тільки й чекає, поки який-небудь нахабний хлопець до неї пристане. А такі додатки як

LovePlanet вигідно виділяються як раз тим, що люди там реєструються саме з метою знайомств, флірту і спілкування.


Насправді, сервіс LovePlanet один з найбільших в Рунеті онлайн ресурсів для знайомств. Але в рамках браузерів йому стало тісно, і розробники представили спеціалізоване мобільний додаток.



LovePlanet - знайомства та зустрічі з людьми поруч! LovePlanet - знайомства та зустрічі з людьми поруч!




Уявіть, що ви сидите один в барі, нудний вечір, нікого із знайомих поблизу немає. Надзвичайно корисною може виявитися функція програми «Люди поруч». Задайте потрібні критерії: стать, вік, місто, - і, напевно, поблизу виявиться самотня людина, якого можна запросити на келих вина або чогось міцнішого. Сервіс визначає позицію буквально з радіусом до сусідніх будинків, тому ви зможете навіть «підглянути» за сусідами. Іншим величезним достоїнством «Людей поруч» є те, що ваша пара буде дійсно поруч. Це набагато зручніше, ніж їхати на побачення на інший кінець світу.


Крім того, ніякої залежності від комп'ютера! Знайомтесь в

LovePlanet на роботі, в пробці, та й взагалі в будь-якому місці, де ловить Мережу! Ніхто не загляне у ваш монітор - конфіденційність гарантована.



LovePlanet - знайомства та зустрічі з людьми поруч! LovePlanet - знайомства та зустрічі з людьми поруч!




З допомогою

LovePlanet стало набагато простіше фліртувати. Тепер не потрібно шукати черговий «оригінальний» спосіб налагодити контакт. Розділ «Симпатії» дозволить знайти другу половинку, оцінити інших. Просто тапніте «Подобається» на фотографії вподобаного людини, і почніть спілкування, коли отримаєте взаємну симпатію. Знайомства ще ніколи не були такими простими! Якщо всі, до кого ви підходили з «душею нарозхрист», відверталися, «Симпатії» відмінно допоможуть підняти самооцінку і оцінити свою привабливість.


Неважливо, скромний ви або душа компанії, карі або блакитні очі, пара знайдеться кожному. Головне діяти, адже під лежачий камінь вода не тече, як відомо. Знайомтеся, даруйте компліменти, оцінюйте фотографії, і вам обов'язково дадуть відповідь взаємністю! Додаток LovePlanet абсолютно безкоштовно. Скачайте, зареєструйтесь і наповніть життя фарбами спілкування і нових відкриттів!

Завантажити «LovePlanet - знайомства та зустрічі з людьми поруч! » абсолютно безкоштовно можна з App Store за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар