понеділок, 31 березня 2014 р.

Світи Сергія Лук'яненка в додатку Loudbook

Ім'я письменника Сергія Лук'яненка добре знайоме широкому загалу. Зрозуміло, перш за все із-за блокбастерів «Нічний дозор» і «Денний дозор», знятих Тимуром Бекмамбетовим. Однак, покладені в основу цих сценаріїв фільмів книги, що входять у серію з п'яти «Дозорів» - далеко не все, що написав Лук'яненко.


Перші твори письменника, що обрав для себе жанр фантастики, вийшли на зламі 80-х-90-х років. C тих пір Лук'яненко написав понад 30 повістей і романів, більшість з яких знайшли культову популярність серед любителів фантастики Шляху», як сам письменник охарактеризував жанр, в якому пише.


Сьогодні ми поговоримо саме o цих, маловідомих широкій публіці книгах письменника, серед яких і дебютний роман Лук'яненко «Лицарі сорока островів», доступних у безкоштовному додатку для iPad і iPhone

Loudbook.




Нова, нова казка


Повне зібрання оповідань Сергія Лук'яненка! Книга, в якій вперше зібрані воєдино всі твори "малої прози" - від самого раннього періоду його творчості і до наших днів. Незліченна різноманітність жанрів, сюжетів і напрямків - і незмінний, фірмовий стиль. Цей збірник прикрасить книжкову полицю не тільки кожного шанувальника творчості Лук'яненко, але і будь-якого цінителя хорошої фантастики!..



Лінія мрій


Від творця першого російського блок-бастера "Нічний дозор"! Відчайдушний найману охоронець Кей Альтос нещадний до себе і до світу, в якому вимушений жити. Його родина знищена, його домом став Космос, його роботою стала смерть. Він не претендує на симпатії, і може бути, саме тому біса привабливий. Він як ніхто інший уміє боротися і перемагати, вірячи лише в точний приціл і в свою шалену вдачу в космічних поєдинках. А інакше й неможливо, коли найгірше попереду. Навіть після смерті...



Світи Сергія Лук'яненка в додатку LoudbookСвіти Сергія Лук'яненка в додатку Loudbook



Конкуренти


Новий, унікальний роман Сергія Лук'яненка "Конкуренти" - це справжній творчий експеримент. На цей раз автор взяв за основу оповіді не оточуючі нас реалії, а космічну онлайн-гру. У сучасному світі комп'ютерні ігри іноді замінюють людям життя. А що робити, якщо життя раптом перетворюється в комп'ютерну гру? І неможливо відокремити одне від іншого? Герой нового роману Сергія Лук'яненка - журналіст Валентин Сафонов - знає відповідь. Потрібно прийняти правила гри і не здаватися. Одного разу, піддавшись пориву, він зриває зі стовпа дивне оголошення, що запрошує стати пілотом космічного винищувача. З цікавості він відправляється в офіс компанії "Зоряний годину" до останнього моменту, вже погодившись на всі умови, не вірить у реальність того, що відбувається. А даремно. Адже тепер він розколеться навпіл: Одна Валентин вирушить у всесвіт комп'ютерної онлайнової гри, назустріч польотів, битв і пригод, а інший залишиться на Землі - грати в цю саму гру. Жанр своєї нової книги Сергій Лук'яненко визначив як "космоопера". Він зізнається, що давно хотів написати щось подібне.



Лицарі Сорока Островів


Перший роман Сергія Лук'яненка, творця "Нічного Дозору! ". Жорстка і захоплююча історія пригод хлопців і дівчат, "викинутих" з нашого світу - і закинутих у світ Сорока Островів. У світ, де їм доведеться битися один з одним. До перемоги, або до загибелі. Гра? Майже гра. Тільки вмирають переможені - по-справжньому... У космосі, на далекій планеті, розвідники цивілізації Лотана створили випробувальний полігон - маленьке подобу земної архіпелагу. Мета прибульців - підготувати Землю для майбутньої колонізації. Групи земних підлітків стають для них "піддослідними кроликами". Шторми і примари, дивні ритуали, полуигровые правила цілком реальних поєдинків і воєн... Як розібратися в цій кривавій грі, вигаданої злим, чужим розумом?



Світи Сергія Лук'яненка в додатку LoudbookСвіти Сергія Лук'яненка в додатку Loudbook



Донырнуть до зірок


Сергій Лук'яненко - ім'я, яке для всіх поціновувачів вітчизняної фантастики давно вже не потребує пояснень і коментарів. Перед вами "Маленькі шедеври" майстра вітчизняної фантастики - повісті й оповідання різних років, як і раніше захоплюють розмаїттям жанрів та напрямів і оригінальністю сюжетів.



Лорд з планети Земля


Чим може закінчитися звичайне знайомство в парку, коли супермен районного масштабу захищає в жорстокій бійці дівчисько? Весіллям, дуеллю, битви в космосі, галактичної війною?.. І тим, і іншим, і третім з четвертим разом: вже якщо дівчина опиняється принцесою далекої зоряної імперії, то все інше додасться - бластери і зорельоти, павутинні міни і Храми предтеч-Сіячів. А ще атомарні мечі, чиї леза заточуються хвилями полум'я... Релігійні фанатики, озброєні до зубів, і вампіри, не що ховають свої ікла. Дивні друзі і незвичайні вороги, дуелі на орбіті і фокуси з часом - все попереду у героя, що зважився з усіх жінок галактики вибрати одну - Принцесу.



Світи Сергія Лук'яненка в додатку LoudbookСвіти Сергія Лук'яненка в додатку Loudbook



Геном


Дивний світ майбутнього - світ, де люди від народження програмуються під професіоналів-"спеців". Дивний контракт молодого фахівця-капітана - надто привабливий, щоб не таїти в собі прихованої загрози... Дивний екіпаж летить до зірок корабля - екіпаж, який виглядає набраними випадково. Однак у цій випадковості є якась загадкова система... Всі чекають. Щось повинно статися... І трапляється. Щось страшне. І зовсім не те, чого очікували...



Сьогодні, мама!


У ваших руках, слухач, унікальний проект - весела мелодія і надзвичайно захоплююча повість, яка лягла в основу фантастичного блокбастера «Азирис Нуна». Це перша книга відчайдушно смішний і молодецькою трилогії Сергія Лук'яненка та Юлія Буркіна «Острів «Русь»! Забавну історію космічних пригод двох вирощених на давньоєгипетської культури підлітків, занесених в далеке майбутнє, прочитали автори книги Сергій Лук'яненко і Юлій Буркин!



Світи Сергія Лук'яненка в додатку Loudbook


Аудиобиблиотека

Loudbook добре знайома нашим читачам. Щотижня пополняемое новинками додаток вже досить давно знайомить нас з новими релізами самих різних літературних жанрів у форматі аудіокниги. На початку травня Loudbook «пережив» серйозне оновлення, завдяки яким додаток було значно покращено. За допомогою програми ви зможете завантажувати і слухати величезну кількість самих цікавих і свіжих книг. Сьогодні в ньому налічується понад 1000 аудіокниг різних жанрів - від освітньої літератури до белетристики і класики. Нещодавно у Loudbook з'явилося своє застосування і в Mac App Store, яке також доступно безкоштовно.




Немає коментарів:

Дописати коментар