понеділок, 31 березня 2014 р.

DocWallet: надійний захист даних

DocWallet: надійний захист даних

Безпека перш за все. Це просте правило вбивали в наші голови ще зі шкільної лави, і ми покірно слухали. Як забезпечити належну конфіденційність важливих документів? Німецькі розробники знайшли лаконічне рішення. Використовуючи DocWallet, ви надійно збережіть ваші дані.

Завантажити додаток для iPad безкоштовно можна за посиланням. Завантажити версію для Mac і PC також можна, пройшовши за посиланням: (Mac), (PC).


DocWallet - це особистий сейф для ваших документів. Всі дані шифруються і безпечно зберігаються у відповідності з сертифікатом Інституту прикладної та інтегрованої безпеки товариства Фраунгофера (FRAUNHOFER AISEC). Завдяки цьому забезпечується конфіденційність безперервно.



DocWallet: надійний захист даних


Після установки програми і невеликого лаконічного введення вам запропонують вибрати власний пароль. Так ви зможете убезпечити свої дані від зайвих очей, оскільки при запуску DocWallet всякий раз буде запитувати кодове слово, за логікою речей відоме тільки вам. При бажанні від цієї опції можна відмовитися в налаштуваннях, але я б не радив цього робити. Первинні приготування закінчені, тепер можна почати роботу.



DocWallet: надійний захист даних


В очі відразу кидається дизайн додатка. На мій погляд, колірна гамма підібрана вдало: все вийшло добротно і дружелюбно для сприйняття. У додатку вдало реалізована робота з папками і файлами: автоматична систематизація сприяє його використанню. Під рукою знаходяться всі необхідні опції: сортування, розстановка файлів, доступ до налаштувань, створення нової папки і так далі. Більше того, є навіть функція швидкого блокування на випадок, якщо ви піддалися небезпеці і не хочете ділитися важливою інформацією.



DocWallet: надійний захист даних


Взагалі DocWallet складається з трьох компонентів: додатки для iPad з можливістю перегляду PDF програмного забезпечення для персональних комп'ютерів, синхронизующегося з Mac OS і Windows, і центрального сервера. DocWallet шифрує і надійно синхронізувати документи між кількома (до трьох і більше) пристроями. Синхронізація відбувається через інтернет на центральному сервері компанії Deutsche Post AG. Файли і папки користувачів зберігаються в їх облікових записах. Все здійснюється у зашифрованому вигляді, тому доступ до даних має тільки власник. Інший результат просто виключений, оскільки дуже надійне наскрізне шифрування є гарантом цього.



DocWallet: надійний захист даних


Носії службової таємниці або секретних документів тепер отримали можливість безпечного мобільного використання своїх даних і обміну ними між пристроями. DocWallet однаково добре підійде як для службового, так і для приватного користування, оскільки інформація буде впорядковано і надійно захищена. Тепер без найменшого докору совісті можна передавати страхові поліси, банківську і податкову документацію, свідоцтва, дипломи та інші архіважливі дані, оскільки розробники гарантують повну конфіденційність.


Щоб почати передавати файли між пристроями необхідно завантажити додаток, а потім зайти на сайт

www.docwallet.com і завантажити програмне забезпечення для комп'ютера. Для синхронізації великої кількості пристроїв необхідно оформити передплату, однак у читачів PlanetiPhone є унікальна можливість використовувати програму безкоштовно. Для цих цілей введіть код enigma і синхронізуйте до трьох пристроїв протягом двох місяців. DocWallet - дуже зручний і корисний в побуті додаток. Завантажити додаток для iPad безкоштовно можна за посиланням. Завантажити версію для Mac і PC також можна, пройшовши за посиланням: (Mac), (PC).

Немає коментарів:

Дописати коментар