понеділок, 31 березня 2014 р.

Brookstone Rover Spy Tank 2.0 - стеж за всіма

Brookstone Rover Spy Tank 2.0 - стеж за всіма

Скільки ж існує аксесуарів для i-пристроїв! Починаючи від бамперів, чохлів та клавіатур і закінчуючи всякими вертольотами, рулями, квадрокоптерами та іншими іграшками. Сьогодні в нашій редакції знаходиться Spy Tank другої версії від відомої компанії Brookstone, який можна придбати в

магазині All for Apple за 7990 рублів.


Запустивши танчик, ви повинні будете підключитися до Wi-Fi мережі, створеної ним. Саме тому ви зможете використовувати Spy Tank на природі, далеко від Wi-Fi-передавача. Творці обіцяють дальність сигналу близько 30 м в приміщенні (враховуючи стіни і двері), коли на вулиці ця цифра збільшиться удвічі.






Brookstone Rover Spy Tank 2.0 - стеж за всіма




Можливо, ви бачили першу версію цього танка, корпус якої був виконаний в білому глянцевому кольорі. Зараз же розробники зробили дизайн більш сучасним - корпус танчика виконаний у чорній кольоровій гамі з зеленими вставками близько камери і зеленими смугами на ведучих колесах гусеничних рушіїв.





Але це все не так цікаво, адже основне завдання танчика - це знімати все, що можна. Спеціально для цього корпусу танка вбудована ширококутна камера, яка і являє основний інтерес для власника. У другій версії, на відміну від першої, ви можете дистанційно керувати камерою, переміщаючи її вгору-вниз.






Brookstone Rover Spy Tank 2.0 - стеж за всіма




Spy Tank дозволяє передавати картинку в реальному часі на екран i-пристрої і вести фотозйомку, причому фотографії відразу ж зберігаються в пам'яті машини. Крім того, якщо ви зняли щось вражає, що повинен побачити весь світ, то прямо з програми для iPhone ви зможете завантажити відео на YouTube.






Brookstone Rover Spy Tank 2.0 - стеж за всіма




Щоб темрява не була для вас перешкодою до шпигунської діяльності, розробники вбудували в девайс інфрачервоне підсвічування, що дозволяє танку «бачити» в умовах слабкого освітлення або ж у повній темряві. Тепер ви можете передавати свій голос на танк - для цього потрібно затиснути кнопку "говорити" і сказати все, що ви хочете - танк ж прочитає це свого динаміка.






Brookstone Rover Spy Tank 2.0 - стеж за всіма




Отже, Brookstone Rover Spy Tank 2.0 - дуже цікава іграшка, яка сподобається всім любителям пошпигувати.





Немає коментарів:

Дописати коментар