суботу, 29 березня 2014 р.

Компанія i-Free надала NFC-рішення для програми Олімпійського Комітету Росії «Спорт для всіх» в рамках форуму «ГТО» та святкування Дня міста Москви

Компанія i-Free надала NFC-рішення для програми Олімпійського Комітету Росії «Спорт для всіх» в рамках форуму «ГТО» та святкування Дня міста Москви

Компанія i-Free надала NFC-рішення для програми Олімпійського Комітету Росії «Спорт для всіх» в рамках форуму «ГТО» та святкування Дня міста Москви



18 вересня 2014 року. - Санкт-Петербург, РФ. - Компанія i-Free, один з провідних розробників NFC-сервісів на російському ринку, надала технологічні рішення для програми Олімпійського Комітету Росії «Спорт для всіх» в рамках найбільших фізкультурно-спортивних заходів Москви - форуму «ГТО» та святкування Дня міста.



Компанія i-Freeоднією з перших на російському ринку почала розробку NFC-сервисовдля масових заходів. Зараз у портфелі i-Free є цілий ряд рішень і готових продуктів, призначених для форумів, виставок, фестивалів, конференцій та інших подій культурної і ділової спрямованості.



NFC-розробки i-Freeпомогают організаторам заходів у вирішенні багатьох важливих завдань. З допомогою NFC можнополучать дані про відвідувачів і надавати їм оперативну інформацію, позбутися черг на реєстрацію, отримувати миттєву зворотний зв'язок від учасників заходу, вовлекатьих в інтерактив, поширювати інформацію в соцмережах і багато іншого.



Для програми «Спорт для всіх» компанія i-Freeреализовала цілий комплекс робіт, виконаних за замовленням агентстваSPNCommunications.



В рамках цього проекту компанія i-Freeсоздала: серверний додаток, інтегрований з популярними соцмережами - «ВКонтакте», Facebook, «Однокласники»; веб-сайт для завчасної реєстрації з можливістю авторизації через соцмережу;мобільний додаток, що забезпечує авторизацію через соцмережі безпосередньо на самому заході.



У підсумку в соцмережах було опубліковано в загальній складності понад 5 тисяч постів з фотографіями та відгуками про форум «ГТО» і програмі «Спорт для всіх». Крім того, технологічне рішення i-Freeпомогло організаторам спростити некоторыеорганизационные процеси - наприклад, реєстрацію.



«NFC-рішення - це відмінний міст між офлайном і онлайном, а крім того, один з найбільш ефективних та малозатратних способів реклами, - каже Юлія Голединец, провідний менеджер напрямку NFCforEvents компанії i-Free. - Вже багато організатори масових заходів у Росії оцінили эффективностьNFC-технологій, і ми раді, що наші розробки допомагають зробити захід більш цікавим, залучити до нього увагу і розширити аудиторію учасників. А важливим бонусом NFC-рішень є те, що вони помітно полегшують багато оргпроцессы і логістику заходи».





***



i-Free - група компаній, що працюють в різних сегментах російського і зарубіжного ІТ-ринку. Утворена на базі компанії i-Free, створеної в 2001 році в Санкт-Петербурзі і займалася розробкою та дистрибуцією мобільного контенту. Зараз у групу i-Free входить понад 20 компаній і стартапів.



Сфера компетенцій i-Free охоплює інноваційні проекти на базі мобільних і NFC-технологій, цифрову дистрибуцію контенту, електронні платіжні системи і мікроплатежі, розробку програм та ігор для смартфонів і нових мережевих пристроїв, технології штучного інтелекту, створення інтерфейсів для систем «розумний будинок», просування цифрових продуктів на B2C-ринку і реалізацію B2B-проектів у сфері мобільного маркетингу.



Компанія представлена й успішно працює на міжнародних ринках: офіси i-Free розташовані в Києві (Україна), Мінську (Білорусь), Алмати (Казахстан), Мумбаї (Індія), Пекіні (Китай). Штаб-квартира i-Free знаходиться в Санкт-Петербурзі.



У 2014 році i-Free посіла шосте місце в рейтингу Forbes, куди увійшли найбільші російські компанії, більша частина бізнесу яких побудована в Інтернеті. Загальний обсяг продажів i-Free в 2013 році склав $250 млн.



Група компаній i-Free співпрацює з виробниками мобільних пристроїв, стільниковими операторами Росії, країн СНД, Індії і Китаю, з банками, транснаціональними брендами, найбільшими медіа-холдингами, видавничими будинками та Інтернет-ресурсами, а також з технологічними стартапами.



Більш детальна інформація про i-Free на сайті www.i-free.com



За додатковою інформацією звертайтеся:



Аеліта Давидова,



e-mail: pr@i-free.com



Моб.тел. +7 985 233 2445





Немає коментарів:

Дописати коментар