суботу, 29 березня 2014 р.

Програми зі знижкою на 5 січня

Практикується розробниками додатків політика тимчасових знижок дозволяє нам часом завантажувати найкращі і нерідко дорогі програми за цілком прийнятною ціною. У даній рубриці ми будемо інформувати вас про програми, обмежений час доступних в App Store зі знижкою.
Програми зі знижкою на 5 січняПрограми зі знижкою на 5 січняПрограми зі знижкою на 5 січняПрограми зі знижкою на 5 січняПрограми зі знижкою на 5 січня Рейтинг: 536

WikiLinks

Програми зі знижкою на 5 січня
169 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 5 січня

WikiLinks - один з найбільш зручних способів орієнтуватися в морі інформації. Цей додаток надає новий незвичайний інтерфейс з підтримкою технології «мультитач» для перегляду статей з Вікіпедії. WikiLinks - простий у використанні, але дуже потужний інструмент. Він використовує ресурси Вікіпедії, Вікісловника, YouTube і пошукових систем. Це додаток може стати вашим центром онлайн-пошуку на всіх портативних пристроях Apple - iPad, iPhone і iPod touch.

Підтримувані пристрої: iPad Mini 4G, iPad 2, iPhone 5, iPod Touch 3G, iPad 3, iPhone 4, iPodTouc
Розмір: 6.7 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Boris Conforty

Огляди інших додатків зі знижкою доступні в рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар