неділю, 30 березня 2014 р.

Програми зі знижкою на 17 листопада


Програми зі знижкою на 17 листопадаKingdom Rush HD (iPad; 99р(2.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 5) - без всяких сумнівів найкраща з серії Tower Defense! У грі гарна графіка і приємне звукове оформлення, а найцікавіше - ігровий процес. Приготуйтеся, щоб захищати ваше королівство від орди орків, тролів, злих чарівників та інших станинских зроду. Використовуйте багатий арсенал веж і заклинань, вибирайте хитру стратегію, щоб пройти рівні високої складності! Бої в лісі, у горах і пустки, тонка настройка оборонної стратегії з різними апгрейдами веж і воїнів, починаючи від фермерів з вилами і закінчуючи витривалими бійцями! Спрямуйте вогненний дощ на ваших ворогів! Спаси королівство від сил тьми! Також доступна і iPhone-версія (33р(0.99)) гри.



Програми зі знижкою на 17 листопадаПрограми зі знижкою на 17 листопада







Програми зі знижкою на 17 листопадаТурбоскан (iPhone; 66р(1.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 5; Мова: українська) - перетворює камеру Вашого айфона в багатосторінковий сканер для документів, заміток, чеків, маркерних дошок і так далі. Скануйте документи з відмінною якістю і зберігайте, друкуйте або надсилайте їх по імейлу як PDF або JPEG. Турбоскан використовує кращі і швидкі алгоритми обробки документів для обрізки, вирівнювання, усунення тіней, і встановлення ідеального контрасту чорного на білому. Режим SureScan, дозволяє отримувати різкі зображення без смаза від руху камери. В режимі SureScan Ви фотографуєте документ три рази, і спеціальний алгоритм видає найбільш чіткий результат.



Програми зі знижкою на 17 листопадаПрограми зі знижкою на 17 листопадаПрограми зі знижкою на 17 листопада







Програми зі знижкою на 17 листопадаMy Measures and Dimensions Pro
(iPhone; 199р(5.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - це потужна програма для збереження і відправки габаритних розмірів. Необхідний інструмент для всіх агентів з торгівлі нерухомістю, інженерів, теслярів, архітекторів, працівників аукціонів нерухомості, будівельників, фахівців по ремонту житла, дизайну інтер'єрів... Все, що вам потрібно зробити - це сфотографувати об'єкт, габаритні розміри якого ви хочете зберегти. Потім додайте габаритні розміри: стрілки, кутки і текст. Тепер ваші розміри збережені, і ви завжди і в будь-якому місці зможете переглянути та переслати їх.



Програми зі знижкою на 17 листопадаПрограми зі знижкою на 17 листопадаПрограми зі знижкою на 17 листопада







Програми зі знижкою на 17 листопадаProCamera (iPhone; 99р(2.99) → 33р(0.99), Рейтинг: 4) - є добре збалансованим додатком, яке покращує якість фото і відео, і включає в себе набір інструментів для редагування фото, підтримку соціальних мереж і багато іншого. ProCamera встановлює новий стандарт як найбільш професійне додаток камери з її сучасними функціями. Красивий і інтуїтивно зрозумілий дизайн робить ProCamera дуже простим і зручним у використанні.



Програми зі знижкою на 17 листопадаПрограми зі знижкою на 17 листопадаПрограми зі знижкою на 17 листопада


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. В цій рубриці редставлены програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар