суботу, 29 березня 2014 р.

Патент: Smart Cover підзарядить iPad

Незважаючи на те, що iPad дуже працездатний, і йому іноді потрібно підзарядитися. Apple вирішила запатентувати новий спосіб того, як це можна зробити.


На сайті Американського бюро з патентів і товарних знаків була виявлена патентна заявка, що описує спосіб бездротової зарядки гаджетів за допомогою чохлів Smart Cover. Як повідомляється, «всередину» чохла буде вбудований індукційний передавач, який зможе передати енергію бездротовим способом прямо на ресивер, який повинен бути встановлений у гаджеті (переважно, планшеті). Передавач і приймач мають бути встановлені так, щоб щільно стикатися один з одним всією поверхнею, що буде не так складно здійснити, адже Smart Cover кріпиться до iPad на магніти і прилягає досить щільно.



Патент: Smart Cover підзарядить iPad



Патент: Smart Cover підзарядить iPad


Варто також зазначити, що поточне покоління планшетних комп'ютерів не має реалізованих можливостей для індукційної зарядки, які будуть потрібні для застосування патентованої технології.


Дана заявка була подана у вересні 2011 року, серед розробників відзначені Джастін Річард Вудрич (Justin Richard Wodrich) та Стівен Роберт МакКлюе (Stephen Robert McClure).

Немає коментарів:

Дописати коментар