суботу, 29 березня 2014 р.

Новинки App Store за минулий тиждень

Новинки App Store за минулий тижденьN. O. V. A. 3: Свобода (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - чудова гра, де гравцю чекають непрості битви, під час яких доведеться проявити всі свої здібності і навички, знання тактики і стратегії.



Вона здивує вас своїм зручним інтерфейсом і прекрасною графікою, промальованими деталями і прекрасної картинкою. Людство повертається на Землю після кількох років вигнання. В цій частині гри вас чекають нові місії по порятунку Землі, ще більш захоплюючий геймплей, бої, які ведуться по всій галактиці, і нові локації. Вам потрібно лише здолати ваших противників, які все сильніше і їх все більше, а мультиплеер зробить цю гру ще цікавіше.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень





Новинки App Store за минулий тижденьSkype Qik (iPhone; Ціна: Безкоштовно; Мова: українська) - чудовий додаток для швидкого обміну короткими відео повідомленнями.



Ви можете знімати відео довжиною до 42 секунд і потім надсилати одному або декільком адресатам, яких можна вибрати з телефонної книги. Записувати відео можна і з допомогою передньої і основний камерами, причому, є можливість перемикатися між камерами, хоча не можна натиснути на паузу. Що зручно, відео не зберігається у вашій фотогалереї і не займає місця в пам'яті пристрою, воно залишається лише у додатку протягом двох тижнів, або видалити його, але у ваших адресатів воно теж зникне.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень





Новинки App Store за минулий тижденьГра Adrenaline Rush: Miami Drive (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Вбудовані покупки; Рейтинг: 4; Мова: англійська) доставить вам чимало задоволення. Швидкі і стильні машини, вулиці Майамі, які ганяються за вами поліцейські, захоплюючі місії і пригоди.



Безсумнівна перевага гри - відмінний геймплей, чудове графічне оформлення Adrenaline Rush: Miami Drive. Також вас порадує чудовий динамічний саундтрек, щоб повною мірою відчули атмосферу Майамі 70-х. Роз'їжджаючи по вулицях вечірнього Майамі, не забувайте збирати монетки, вони допоможуть оновити автомобіль. Більш того, ви можете продати автомобіль і купити новий, який буде ще краще старого. Швидкість, яскраві пейзажі, красиві машини та багато іншого зроблять цю гру для вас вельми цікавою.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень





Новинки App Store за минулий тижденьAngry Birds Transformers (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Вбудовані покупки; Рейтинг: 4.5; Мова: англійська) - нова гра від Rovio Entertainment, в якій птиці перетворилися в трансформерів, їм належить сутичка з жахливими мутантами.



Свинський острів захоплений, більшість дерев знищено, острів потрібно захистити і врятувати. Тепер у вашому розпорядженні зброю, так як трансформери вміють стріляти. Це єдина гра, де у птахів і свиней, є ноги. У разі смерті головного героя, ви можете заплатити, і його життя відновиться. Також в грі можна вдосконалити персонажів. Спочатку їх кількість обмежена, а потім можна розблокувати нових героїв. Вас чекає відмінний геймплей, захоплююча гра і годинник задоволення.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень

Немає коментарів:

Дописати коментар