пʼятницю, 28 березня 2014 р.

Програми зі знижкою на 23 січня

Практикується розробниками додатків політика тимчасових знижок дозволяє нам часом завантажувати найкращі і нерідко дорогі програми за цілком прийнятною ціною. У даній рубриці ми будемо інформувати вас про програми, обмежений час доступних в App Store зі знижкою.
Програми зі знижкою на 23 січняПрограми зі знижкою на 23 січняПрограми зі знижкою на 23 січняПрограми зі знижкою на 23 січня Рейтинг: 270

Prince of Persia The Shadow and the Flame

Програми зі знижкою на 23 січня
99 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 23 січня

Prince of Persia The Shadow and the Flame - це реінкарнація легендарного екшен-платформер з новими візуальними ефектами і зручним управлінням від знаменитої студії Ubisoft. Дія гри відбувається після подій Prince of Persia Classic, Prince of Persia The Shadow і Flame, продовжуючи сагу про мандрівника, народжене принцом. Тепер він повинен відправитися в епічне подорож на пошуки свого минулого, яке змінить його майбутнє. Вам будуть доступні чотирнадцять приголомшливих і детально промальованих рівнів.

Версія: 2.0.1
Підтримувані пристрої: iPhone 5, iPad 2, iPhone5s, iPhone 4S, iPodTouchourt
Розмір: 53.8 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Ubisoft

Програми зі знижкою на 23 січняПрограми зі знижкою на 23 січняПрограми зі знижкою на 23 січняПрограми зі знижкою на 23 січняПрограми зі знижкою на 23 січня Рейтинг: 208

National Gallery, London HD

Програми зі знижкою на 23 січня
69 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 23 січня

Завжди хотіли побувати в Лондоні, подивитися на Біг Бен і пройтися коридорами знаменитої Лондонської національної галереї? Не знаємо, як перші два пункти, а ось останній досить легко втілити в життя за допомогою нашого додатка. «Лондонська національна галерея HD» - це унікальна можливість насолодитися шедеврами світового мистецтва, не встаючи з дивана. Не важливо, їдете ви в метро або стоїте в пробці, з нашим додатком у вас завжди знайдеться час зануритися в світ Рубенса, Тиціана, Рембрандта.

Підтримувані пристрої: iPhone5s, iPad 2, iPhone 4, iPod Touch 4G, iPad Mini, iPhone5c, iPad Mini 4G
Розмір: 55.8 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Evolution Games LLP

Огляди інших додатків зі знижкою доступні в рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар