суботу, 29 березня 2014 р.

Новинки бібліотеки Loudbook: Булгаков, Барков і багато іншого

Аудиобиблиотека Loudbook відома користувачам "Планети iPhone" досить давно. Пополняемое новинками щотижня додаток регулярно знайомить нас з новими релізами самих різних літературних жанрів у форматі аудіокниги. У Loudbook є інтегрований аудіоплеєр, завдяки якому придбані книги можна прослуховувати прямо в додатку.


На сьогодні

у додатку доступні сотні нових книг, серед яких - сучасні новинки і бестселери, детективи, фантастика, науково-популярна та навчальна література, бізнес-тренінги і словники. Тільки за останні два місяці бібліотека поповнилася більш ніж на 500 аудіокниг.


Зокрема, серед них маса довідкових видань, що допомагають нам в складних життєвих ситуаціях, такі як «Ваша зарплата. Поради юриста», «Ваші права. Поради юриста», «Як спілкуватися з Податковою», «Як правильно писати скаргу», «Обережно! Шахрайство в Інтернет», «Як спілкуватися c поліцією», туристичні путівники та професійні довідники («Словник MBA для менеджерів», «Словник бухгалтера»), популярні книги з сексології та дієтології, a також такі літературні шедеври як «Собаче серце», «Фатальні яйця» Михайла Булгакова, легендарний "Лука Мудищев", авторство якого приписується Баркову, «Мауглі» Редьярда Кіплінга і багато іншого. Це та багато іншого можна в Loudbook придбати або ж завантажити безкоштовно. Нагадаємо, що в програмі є розділ, книги в якому тимчасово безкоштовні для скачування.


Сьогодні ми розповімо o деяких новинки, що стали доступними в Loudbook минулого тижня.



Лука Мудищев


"Лука Мудищев". Автор невідомий. Рік написання - теж. Поема завжди приписувалася Івану Семеновичу Баркову, померлому за 30 років до народження Пушкіна. Барков, за всіма ознаками, написати її ніяк не міг. Останні дослідження припускають колективну творчість Прова Садовського (1818-1872) і його товаришів, акторів Малого театру. Так що, це твір, найімовірніше, з'явилося на світ приблизно в середині 19 століття, після чого постійно видозмінювався і доповнювався, переходячи в рукописних варіантах з рук в руки. Перша аудіо-запис поеми належить великому російському акторові Василю Івановичу Качалову, який зробив її, швидше за все, наприкінці тридцятих років, під час гастролей МХАТУ в Америці. "Академічного" тексту поеми не існує, але у виконанні Насіння Фурмана звучить "все найкраще", що було написано під цією назвою за півторастолітню історію. Попереджаємо слухачів, що це твір, будучи безсумнівно літературним пам'ятником, є нецензурним і навіть, ми б сказали, "енциклопедією російського мату". Текст твору читає Семен Фурман.



Новинки бібліотеки Loudbook: Булгаков, Барков і багато іншогоМауглі


Наша аудіокнига про Мауглі - хлопчика, якого в джунглях виховала вовча зграя. Дикі тропічні ліси і звірі загартували його. Батько Вовк, друзі - ведмідь Балу, пантера Багіра, слон Хатхи - кожен по-своєму дбав про Мауглі, відкривав своєму улюбленцю складні закони джунглів, вчив розуміти мову звірів, птахів і змій. Ми впевнені, що наш герой залишиться у твоєму серці на все життя, адже за час, проведений з відважним Мауглі, ти навчишся цінувати дружбу, відданість, взаємовиручку і сам зумієш стати справжнім другом! Текст твору читає: Семен Мендельсон "Видавництво «Ексмо» ТОВ «Аудіокнига»"



Новинки бібліотеки Loudbook: Булгаков, Барков і багато іншогоФатальні яйця


Повість "Фатальні яйця" - твір фантастичне і, разом з тим, дуже реалістичне. Ви насолодіться атмосферою і духом повісті, втіленими у ємному, багатогранному "булгаковському" мовою, яскравій грі алегорій і сенсу, горьковатом і нещадному гуморі. Вчений Персиків розробляє промінь життя, здатний багато разів прискорювати розвиток живих істот. Цим відкриттям збирається скористатися завідувач радгоспом Олександр Семенович Рокк. Він виписує з-за кордону ящики курячих яєць. Внаслідок фатальної помилки в радгосп надсилають яйця змії, крокодилів і страусів, які розплодилися, зросли до неймовірних розмірів і рушили на Москву... Текст твору читає Герман Валієв. "Видавництво «Ексмо» ТОВ «Аудіокнига»



Новинки бібліотеки Loudbook: Булгаков, Барков і багато іншого



Собаче серце


"Шкільна бібліотека" продовжує знайомити своїх слухачів з творчістю видатного російського письменника Михайла Опанасовича Булгакова. Пропонуємо вашій увазі його мудро-сумну повість - "Собаче серце". Ви почуєте дивовижний розповідь o пса по імені Кулька, який завдяки таланту професора медицини отримав людське життя.



Новинки бібліотеки Loudbook: Булгаков, Барков і багато іншого



Моє життя і моя справа


Генрі Форд - засновник масового конвеєрного виробництва, людина, яка відіграла ключову роль у становленні автомобільної галузі. "Моє життя і моя справа" (1922) - мемуари, що відобразили великий досвід Форда в організації виробництва. У цьому виданні представлено перший повний переклад цих мемуарів на російську мову. Текст твору читає Олексій Казаков.



Словник MBA для менеджерів


Більше 1000 найважливіших понять з області ділового адміністрування. Тільки все саме важливе і потрібне в чітких визначеннях і доступних формулюваннях! «Словник МВА для менеджерів» буде корисний не тільки початківцям управлінцям. Менеджери вищої ланки, генеральні директори, бізнесмени теж високо оцінять його практичну значущість!



Новинки бібліотеки Loudbook: Булгаков, Барков і багато іншого



Дієти для всіх


Хочете схуднути і стати здоровим? Так виберете дієту, яка підійде саме Вам! З зручною класифікацією, поданою в цій книзі, ви з легкістю знайдете те, що зробить процес схуднення швидким і приємним: монопродуктовые дієти: ананасова, йогуртова, виноградна, гречана, огіркова, рисова; дієти для різних проблемних зон: живота, стегон, ніг; екзотичні дієти: бразильська, китайська, мексиканська, англійська, американська. Їжте на здоров'я!



Казки Дядечка Римуса


Про пригоди хитрого братика Кролика, старого братика Лиса, боягузливого братика Опосума, і про багато ще їх друзів і сусідів розповість у цій добрій книжці дядечко Римус своєму маленькому другу Джоелю. Текст твори читають Борис Хасанов, Олег Федоров, Гульназ Насирова, Юлія Мен.


Інтерфейс додатка і його функціонал залишаються незмінними протягом останніх декількох місяців. В основному меню п'ять кнопок - "Каталог", "Пошук" (і автору, і по назві), "Мої книжки", "Плеєр", "Інформація". Пошук здійснюється як за тематичними розділами, так і серед новинок, або серед хітів.



Також в Loudbook доступна функція таймера для відключення iPhone/iPad перед сном і продовження відтворення книги після відповіді на дзвінок. функція попереднього прослуховування, доступний абсолютно для всіх книг. Після чого їх купівля здійснюється за допомогою системи In-App Purchase. За допомогою програми ви можете завантажувати і слухати величезну кількість самих цікавих і свіжих книг. І не тільки у своєму iPhone або iPad. Крім iOS-версії Loudbook є додаток і в Mac App Store, яке також доступно безкоштовно.


Немає коментарів:

Дописати коментар