пʼятницю, 28 березня 2014 р.

Програми зі знижкою на 9 серпня

Практикується розробників iOS-додатків політика тимчасових знижок дозволяє нам часом завантажувати найкращі і нерідко дорогі програми за цілком прийнятною ціною. У даній рубриці ми будемо інформувати вас про програми, обмежений час доступних в App Store зі знижкою.
Програми зі знижкою на 9 серпняПрограми зі знижкою на 9 серпняПрограми зі знижкою на 9 серпняПрограми зі знижкою на 9 серпняПрограми зі знижкою на 9 серпня Рейтинг: 6196

1Password

Програми зі знижкою на 9 серпня
329 руб. безкоштовно
Програми зі знижкою на 9 серпня

Тримайте свої паролі під надійною охороною 1Password. 1Password створює складні унікальні паролі для кожного сайту, запам'ятовує їх все для вас і дозволяє входити в аккаунт одним натисненням. Це самий надійний і швидкий спосіб користуватися інтернетом. Всі дані у вашому сейфі 1Password захищені майстер-паролем, який відомий тільки вам. 1Password стежить за вашою безпекою кількома способами. Заходьте на найбільш важливі й делікатні сайти в безпечному вбудованому браузері від 1Password.

Підтримувані пристрої: iPhone 5, iPhone 4S, iPad Mini 4G, iPad 2, iPhone 4, iPhone5s, iPodTouchF
Розмір: 14.2 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: AgileBits Inc.

Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар