суботу, 29 березня 2014 р.

Приставка Amazon складе конкуренцію Apple TV

Приставка Amazon складе конкуренцію Apple TV

Amazon планує випуск власної приставки для відтворення потокового відео з різних джерел, включаючи власний сервіс компанії. Вперше чутки про розробку такого пристрою з'явилися ще в квітні, але тоді вважалося, що приставка буде здатна показувати тільки контент з Amazon.



Зараз компанія веде переговори з розробниками медіа-додатків і провайдерами кабельного телебачення, щоб надати користувачам доступ до їх вмісту. Повідомляється, що роздрібний гігант надав деяким партнерам термін підготовки додатків до середини жовтня, що означає, що до різдвяних свят пристрій буде готовий до запуску.



За інформацією з надійних джерел, точна дата запуску ще не відома, так само як і вартість приставки. Очікується, що пристрій буде недорогим, так як генеральний директор Amazon Джефф Безос прагне до продажу обладнання за ціною, близькою до вартості виробництва, щоб потім отримувати прибуток від продажу контенту. The Wall Street Journal повідомляє, що основною метою запуску приставки є збільшення продажів преміум-підписки, яка забезпечує доступ до тисяч фільмів і телешоу при сплаті річного внеску розміром $79.

Немає коментарів:

Дописати коментар