суботу, 29 березня 2014 р.

Новинки App Store за минулий тиждень

Новинки App Store за минулий тижденьPicaso (iPhone; Ціна: Безкоштовно; Мова: англійська) - додаток, який є своєрідним подвійним фоторедактором, що дозволяє додавати незвичайні штрихи до ваших фотографій.



У цьому додатку інтуїтивно зрозумілий, простий дизайн, в поєднанні з широким спектром інструментів, завдяки цьому можна миттєво створювати красиві фотографії. Така система редагування містить унікальні ефекти та інструменти. У вашому розпорядженні 9 різних інструментів, 40 фільтрів, 37 текстур, 20 унікальних ефектів для поліпшення фотографій. І, звичайно ж, програма дозволяє додавати різні графічні ефекти.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень





Новинки App Store за минулий тижденьSAS: Zombie Assault 4 (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Вбудовані покупки; Рейтинг: 4.5; Мова: англійська) - очистити цей світ від навали зомбі. У новій версії гри вас чекають новітні зброя і броня, унікальні класові здібності і багатокористувацька гра на чотирьох гравців.



Спалах вірусу на планеті неймовірним чином впливає на вже померлу частина людства, яка повстає проти живий. Швидко збільшується орда нежиті легко змітає зі шляху більшу частину населення, і лише деякі здатні вплинути на хід історії. Ви - остання надія всієї цивілізації.



Вас чекають 17 видів зомбі з різними здібностями і поведінкою, яких ви погребете повторно під градом власних куль. Ви пройдете сім сюжетних карток, вивчаючи сильні та слабкі сторони ваших противників. Сотні видів зброї і броні, пістолети, гвинтівки, дробовики, кулемети, вогнемети, гранатомети та інше. Кращі з них надзвичайно важко знайти в секретних місцях.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень





Новинки App Store за минулий тижденьPhotoMath (iPhone; Ціна: Безкоштовно; Мова: англійська) - математика ще ніколи не була так проста. Це перший в світі калькулятор, який працює за допомогою камери.



Просто зробіть фото потрібного прикладу, і ви моментально побачите результат на екрані. Але головна гідність цієї програми в тому, що ви можете повністю подивитися весь результат вирішення крок за кроком. Додаток може виявитися корисним для батьків, щоб перевіряти правильність рішення домашнього завдання. Додаток підтримує базову арифметику, дробу, десяткові числа, лінійні рівняння, логарифми і ще деякі функції і здатна зчитувати тільки надрукований текст з підручника.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень



Новинки App Store за минулий тижденьCircle (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Вбудовані покупки; Рейтинг: 4.5; Мова: англійська) - дуже проста, на перший погляд, гра від розробника популярної на весь світ головоломки «2048», яка виявляється набагато складніше.



Вам належить провести лінію таким чином, щоб вона пройшла через обруч, але не зачепила його країв. Якого максимального рахунку ви змогли б досягти? Сміливо качайте гру і ставте рекорди.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень

Немає коментарів:

Дописати коментар