четвер, 27 лютого 2014 р.

YouDo: ваш персональний помічник

YouDo: ваш персональний помічник

Є певні завдання, які самостійно виконати не представляється можливим. У людини може не бути необхідних для цього навичок вільного часу в силу величезної зайнятості. Як же знайти когось собі в помічники? Рішення є! Виходом із ситуації стане спеціалізований сервіс YouDo, клієнтське додаток якого можна завантажити на iPhone засланні в App Store.



YouDo - це спеціалізований сервіс, який призначений для пошуку виконавців для широкого спектру цілей від простих побутових прохань до високопрофесійних завдань. Користувачеві сервісу досить розмістити оголошення, і через деякий час він почне отримувати повідомлення про працівників, які готові швидко і якісно вирішити проблему. Більш того, YouDo - це відмінний спосіб постійного доходу для виконавців різноманітних різнопланових завдань.



YouDo: ваш персональний помічникYouDo: ваш персональний помічник



YouDo запропонує перевіреного виконавця для різного типу завдань: доставити букет квітів дівчині в день її народження, прибрати сміття в декількох приміщеннях, допомогти по догляду за садом або городом, провести побутовий ремонт різного ступеня тяжкості, перевезення людей і їх вантаж. Величезною популярністю на сервісі в Москві і Санкт-Петербурзі користуються кур'єрські послуги.



Основними перевагами YouDo є величезна швидкість пошуку виконавця (для цього потрібно всього 5-10 хвилин), його надійність (кожен працівник проходить процедуру перевірки), прийнятна ціна виконання замовлення (немає посередників - немає накрутки).



YouDo: ваш персональний помічникYouDo: ваш персональний помічник



Клієнтський додаток сервісу YouDo має чудовий зручний дизайн, виконаний в актуальному сьогодні мінімалістичному стилі. Кожен елемент інтерфейсу програми перебувати саме на тому місці, де користувач очікує знайти - ніякої плутанини, помилкових натискань або довгого пошуку необхідної функції.



YouDo: ваш персональний помічникYouDo: ваш персональний помічник



YouDo прославився своєю універсальністю і всеобъятностью. З його допомогою користувачі вже встигли знайти виконавця для репортажної зйомки з космодрому, кур'єра для доставки речей із Нью-Йорка до Москви, справжнього принца в чоловіки подрузі і багатьох інших.



Зробити своє життя трохи простіше і цікавіше можна з сервісом YouDo вже сьогодні, завантаживши його клієнтське додаток на iPhone засланні в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар