пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

Опубліковано відео з місця будівництва кампуса Apple

Опубліковано відео з місця будівництва кампуса Apple

На YouTube було опубліковано високоякісне відео початку робіт на місці будівництва нового кампуса Apple в Купертіно штату Каліфорнія. На короткому відеоролику продемонстрований процес демонтажу старих будівель, розташованих уздовж дороги, що проходить через будівельний майданчик. Незважаючи на те, що на відео показаний лише процес знесення, воно вийшло досить ефектним.



Судячи з кадрів, відео було знято в кінці минулого року під час знесення старої кампусу Hewlett-Packard. Остаточне схвалення на план знесення було отримано від відповідних структур у листопаді 2013 року. Згідно фотографій, що з'явилися в Мережі близько місяця тому, зараз територія будівництва вже майже повністю очищена від старих будівель і скоро буде готова до зведення кампуса.





Про будівництво другого кампусу було вперше оголошено ще в 2011 році Стівом Джобсом, який взяв безпосередню участь в підготовці проекту, і саме його ідеї і визначили дизайн будівлі та прилеглої території. Завершити будівництво планується до 2016 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар